Platform over beton en staal in de bouw
Word onderdeel van Europa’s grootste congres voor de prefab betonindustrie!

Word onderdeel van Europa’s grootste congres voor de prefab betonindustrie!

Het BIBM Congres bezoekt dit jaar de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en vindt plaats in het gerenommeerde 5-sterrenhotel, Hotel Okura.

Van 27 tot en met 29 september 2023 staat het congres in het teken van “Green | Digital | Resilient | Precast Concrete Solutions”.

Bezoekers kunnen een uitgebreid programma verwachten, met lezingen over elk van de kernthema’s Groen, Digitaal en Veerkracht in de prefabbetonindustrie.

Sprekers komen van over de hele wereld en brengen zeer unieke en verschillende focus op de voordelen en kansen van prefab beton.

Het congres wordt begeleid door een fantastisch sociaal programma:

  • Op donderdag 28 september organiseren we een galadiner voor alle bezoekers, sprekers en exposanten van het congres. Het galadiner vindt plaats in het Rosarium Amstelpark, te midden van een prachtig park met adembenemende bloemen. De gasten ervaren een heerlijk menu op een romantische locatie.
     
  • Verder nodigen wij u en uw partners uit om Amsterdam te verkennen tijdens een van onze rondvaarten per boot. De twee uur durende rondvaart is de perfecte manier om de stad en de beroemde grachten te verkennen, terwijl een Engelssprekende gids u uitleg geeft over de geschiedenis en achtergrond van Nederland en Amsterdam.
     
  • Onze Diamond Tour neemt u vervolgens mee naar de vestiging van Royal Coster Diamonds. Hier krijgt u een rondleiding door verschillende ruimtes en uw Champagne DIAMOND SURPRISE: Elke gast krijgt een glas champagne. In elk glas heeft het team van Royal Coster een echte diamant of een kubieke zirkoon geplaatst – een imitatiediamant. Slechts één van de stenen is een echte diamant, bent u de gelukkige?
     
  • Of wilt u een stukje Japanse cultuur opsnuiven, direct bij Hotel Okura? In onze Origami Workshop leer je hoe je een enkel vel vierkant papier kunt transformeren in een sculptuur, door uitsluitend vouwtechnieken te gebruiken zonder knippen en lijmen. Alles in een ontspannen en relaxte sfeer met een kopje thee of koffie.

Dus koop hier je “early bird” kaartje en bezoek ons in Amsterdam!
Early Bird aanbieding eindigt op 31 mei.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details