Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

BSE Betonwerken

“Wij doen in beton”

Geschiedenis

Een familiebedrijf opgericht in 1975 en inmiddels uitgegroeid tot een landelijke opererende partner in de beton bouw. Begonnen met het leggen van begane grond vloeren. Vanaf 1977 ook prefab beton montage projecten.

Inmiddels is er een mooie klantenkring opgebouwd waarmee we een diversiteit aan projecten hebben gerealiseerd.

Wat wij doen

BSE betonwerken bv heeft 4 diensten die bestaan uit Betonwerken, Prefabmontage, Systeemvloeren, Breedplaatvloeren. Deze diensten worden door professionele teams gemonteerd en uitgevoerd. Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Prefab montage

BSE betonwerken b.v. heeft de kennis en capaciteit in huis om totale betonconstructies te plaatsen.Wij kunnen hier ook het verticale en horizontale transport op de bouwplaats organiseren. Ook in de woningbouw cascoprojecten zijn we een graag geziene bouwpartner. Daarnaast kan BSE betonwerken holle wanden voor u monteren, bekisten en afstorten. Vakbekwaam personeel staan klaar voor al uw prefab betonmontage projecten.

Vloeren

BSE betonwerken b.v. staat voor flexibiliteit. Wij monteren volgens tekening uw ribcassettevloer of kanaalplaatvloer. De vloer wordt stort gereed gemaakt door isolatie aan te brengen, passtroken dicht te zetten, randkisten te plaatsen en de voegvulling aan te brengen. Het storten van druklagen behoort uiteraard ook tot onze mogelijkheden.

Breedplaatvloeren

BSE betonwerken b.v. monteert deze (verdiepings)vloeren compleet verzorgt met onderstempeling, randbekisting en eventueel trapgatbekisting. Daarnaast storten we ook de druklaag op deze vloeren af. Om veilig te kunnen werken plaatsen we indien nodig de gewenste vloerrandbeveiligingen.

Betonwerken

BSE betonwerken b.v. kan op het gebied van “natte” betonwerken prima uit de weg met een totaaloplossing. U kunt bij ons terecht voor alle soorten funderingen, vloeren inclusief het storten van druklagen ook in combinatie met prefab beton onderdelen.

algemene informatie

Services BetonwerkPrefabmontageSysteemvloerenBreedplaatvloeren Adres Herderlaan 12B
3851 BD Ermelo
Nederland
Telefoonnummer +31 34 14 32 112 E-mailadres [email protected] Website bsebetonwerken.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details