Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

CascoTotaal

CascoTotaal ontwikkelt en realiseert prefab bouwconcepten voor de zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan huisvesting voor de koop,- huur- en recreatiesector, maar ook aan woningen voor studenten, arbeidsmigranten, statushouders, scholen en zorginstellingen. De woningen worden opgebouwd uit 100% betonnen woonelementen die in onze fabriek worden geproduceerd en naar wens compleet worden afgebouwd. Met een zeer korte bouwtijd, financieel aantrekkelijk, demontabel en verplaatsbaar en eenvoudig te schakelen en stapelen.

CascoTotaal is onderdeel van De Hoop Terneuzen, het concern dat al meer dan 110 jaar is verankerd in de bouw. Binnen CascoTotaal komen alle benodigde disciplines en knowhow samen. Onze jarenlange ervaring met prefab betonnen constructies en onze grote kennis van de markt van bouw- en afbouwmaterialen maakt van CascoTotaal een vakbekwame en innovatieve partner in de realisatie van hoogwaardige en duurzame bouwprojecten. Door samenwerking elkaar versterken, dát is ons uitgangspunt. Met de opdrachtgever, de architect en vakkundige partners werken wij samen aan het concept, het ontwerp en de realisatie. Partners, hoofdaannemer en onderaannemers kunnen variëren per project. Dat noemen we ketensamenwerking. CascoTotaal biedt een betrouwbaar en professioneel platform, brengt vakmanschap samen en leidt de bouwlogistiek in goede banen. Een win-win situatie voor alle partijen!

Slim, snel en circulair bouwen met 3D-Betoncasco’s®

Het tekort aan woonruimte zorgt voor een toenemende vraag naar nieuwe woningen. Deze vraag laat ruimte voor maar één conclusie: goedkoper, sneller en slimmer bouwen. Wij maken samen met onze bouwpartners hoogwaardige woningen, voor starters, doorstromers, tijdelijke huisvesting en voor alle inkomens en generaties. Kwalitatief hoogwaardige, circulaire en betaalbare woningen zijn de oplossing voor het tekort aan woonruimte. Nieuwe woonvoorzieningen verduurzamen en tegelijk de leefbaarheid verbeteren. Dat is wat Circle biedt.

De basis van Circle is een geoptimaliseerd 3D-Betoncasco® met een oppervlakte van 35 m² (binnenmaten 9,6 meter lang en 3,6 meter breed). BVO (37,24 m2 )

De module is perfect voor kleinere woningen en de casco’s zijn ook onderling te koppelen tot grotere woningen en appartementsgebouwen. De 3D-Betoncasco’s® zijn zowel horizontaal te koppelen als verticaal te stapelen. Iedere module is standaard voorzien van grote wandsparingen en trapgatsparing. De sparingen zijn zo gepositioneerd dat bij elk project kan worden bepaald welke sparingen worden toegepast. En doordat er geen voorzieningen in het casco worden ingestort, is het mogelijk om uit voorraad te produceren en te leveren.

Met de basismodule kunnen verschillende varianten van woningen worden gevormd. Afhankelijk van de locatie en het soort ontwikkeling, wordt per project nagedacht over de beste invulling van de casus door een passende configuratie te bepalen.

Circle is kwalitatief en biedt een hoogwaardig wooncomfort voor de eindgebruiker, daarnaast is Circle ultiem circulair, flexibel en besparen we op de totale bouwkosten. Benieuwd wat Circle voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Prefab betonbouw Adres Duitslandweg 2
4538 BK Terneuzen
Nederland
Telefoonnummer 0115 680 911 E-mailadres [email protected] Website cascototaal.com/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details