Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

De Looper Analytical B.V.

De Looper ANALYTICAL houdt zich bezig met de verkoop en de service van materiaal analyse-instrumenten (LIBS/XRF/OES) en betonradarsystemen. Als exclusief distributeur van Hitachi High-Tech Analytical en GSSI leveren we toonaangevende en hoogwaardige analytische instrumenten en spectrometers ten behoeve van PMI en materiaalanalyse en beton radarsystemen om beton constructies te beoordelen in de Benelux.

De Looper ANALYTICAL investeert in de kwaliteit van haar medewerkers, het leveringsprogramma en de geboden service. Dit doen wij continue! Middels trainingen bij de fabriek blijven we op de hoogte van de laatste productontwikkelingen. Deze vertalen we naar een passende oplossing voor onze klanten. Hiermee onderscheiden we ons van andere aanbieders.

Naast ons kantoor bevindt ook ons applicatie lab, trainingsruimte en magazijn in Hilvarenbeek, Noord-Brabant (Nederland). Centraal gelegen in het zuiden bedienen we met een klein, doch professioneel team onze klanten in de Benelux. We staan bekend om onze korte lijnen waardoor we snel schakelen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Materiaalanalyse Adres Bukkumweg 24M
5081 CT HIlvarenbeek
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 13 505 42 16 E-mailadres info@delooperanalytical.com Website delooperanalytical.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details