Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

DNV

DNV is ‘s werelds leidende certificerings-instelling op het gebied van risicomanagement en kwaliteitszorg. Of het nu gaat om het certificeren van een managementsysteem of producten, het geven van een training, het beoordelen van een distributieketen of het beoordelen van digitale toepassingen, wij geven onze klanten en hun belanghebbenden het vertrouwen om belangrijke beslissingen te nemen.

Kies DNV als uw partner in certificering en training. Bij DNV staat uw organisatie centraal. Met onze Risk Based Certification™ auditmethode bieden we u een breder perspectief om kritische risico’s te identificeren die de doelstellingen van uw organisatie beïnvloeden. We leren uw aandachtsgebieden kennen en stemmen de audit af op wat voor u het belangrijkst is en hoe goed uw managementsysteem u ondersteunt bij het beheersen van de daarmee samenhangende risico’s. We hebben jarenlange ervaring in certificering tegen onder andere ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001, VCA en de Safety Culture Ladder.

Als onze klanten hebben gratis toegang tot ons klantenportaal. Met het klantenportaal van DNV heeft u direct toegang tot informatie die voor u als klant het meest belangrijk is. Het klantportaal biedt u o.a. de volgende mogelijkheden:

  • Direct inzicht in al uw auditgegevens met eAdvantage
  • Maak betrouwbare benchmarks in Lumina™
  • Ga verder dan alleen naleving van de norm met Boost My Audit

algemene informatie

Services Certificerings-instelling Adres Zwolseweg 1
2994 LB Barendrecht
Nederland
Telefoonnummer 0102922700 E-mailadres certificatie@dnv.com Website dnv.nl/certificering

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details