Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

Ecocem

Ecocem Benelux B.V., in 2001 opgericht voor ontwikkeling en productie van een milieuvriendelijk cementachtig bindmiddel, is een dochteronderneming van het Ierse bedrijf Ecocem Materials Limited.

In Moerdijk malen wij een bij-produkt van de staalindustrie, gegranuleerd hoogovenslak tot een hoogwaardig cementachtig bindmiddel (eco₂cem) voor gebruik in hoogwaardig beton.

De beton- en mortelindustrie heeft direct duurzaam toegang tot gemalen gegranuleerd hoogovenslak (eco₂cem). De leveringen van onze basisgrondstoffen zijn met lange termijnovereenkomsten veilig gesteld.

Wij geven u de sleutel om te kiezen voor hoogwaardig beton door middel van ons duurzaam bindmiddel eco₂cem.

Waar wij voor staan

Doelstellingen is een mooi woord. Ecocem Benelux B.V. geeft inhoud aan dit woord, toont haar betrokkenheid, niet alleen aan haar klanten en toeleveranciers, maar ook aan het milieu. Ecocem Benelux B.V. voelt zich niet alleen betrokken, maar ook mede verantwoordelijk. Het gaat om duurzaamheid, langlopende relaties met zowel u als met het milieu.

Bij Ecocem Benelux B.V. zijn wij zeer betrokken bij wat we doen en met wie wij werken. Dat blijkt uit de eisen die wij stellen aan zowel onszelf, als ook aan onze leveranciers. Wij nemen onze verantwoordelijkheden, niet alleen ten opzichte van u, onze medewerkers en leveranciers, maar ook ten opzichte van mens en milieu. Bij Ecocem Benelux B.V. doen we er alles aan om met alle partijen prettig en langdurig samen te werken.

Onze uitdaging is om de beste te zijn en te blijven in de productie, toepassing en kennisniveau van eco₂cem als verantwoord en milieuvriendelijk bindmiddel voor de beton industrie.

Unieke eigenschappen

Het concept van eco₂cem is uniek. Dat is op zich nog geen kwaliteit. Het wordt pas interessant als u van de unieke eigenschappen gebruik maakt.

Kijkt u zelf.

Milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk: Eco₂cem levert aanmerkelijke milieutechnische prestaties. Tijdens het productieproces komt bijna geen CO2 vrij en er worden geen primaire delfstoffen gebruikt. Op deze manier leveren wij een belangrijke bijdrage aan de Parijs-verplichtingen.

Superieur
Eco₂cem verbetert de eigenschappen van beton. Beton wordt sterker en duurzamer. Het beton is beter bestand tegen sulfaataantasting. Door de dichtere structuur kunnen chloriden en alkaliën bijna niet binnendringen.

Mooi
Eco₂cem maakt beton lichter, egaler van kleur en minder gevoelig voor kalkuitslag. Gekleurd beton is intenser en sprankelender van kleur en duurzaam mooier.

Vrijheid
Eco₂cem geeft u keuzevrijheid. Het percentage eco₂cem stemt u af op uw productie- en producteisen. U voert de regie over de sterkteontwikkeling, duurzaamheid, warmteontwikkeling en andere eigenschappen van het beton.

Verantwoord
Met eco₂cem levert u een bijdrage aan het milieu. U maakt sterke en duurzame betonnen constructies die minder onderhoud nodig hebben. De constructies zijn veilig en comfortabel en geschikt voor nieuwe milieuvriendelijke verwarmingssystemen.

Eco₂cem een verantwoorde keuze !!

algemene informatie

Services Mengtechniek Adres Plaza 22
4782 SK Moerdijk
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)168 745040 E-mailadres [email protected] Website ecocemglobal.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details