Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

HRC Europe NL

HRC Europe – Expert in wapeningsproducten, actief vanuit Flevoland sinds 2015

HRC is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van topkwaliteit wapeningsproducten en diensten. Kiezen voor HRC betekent kiezen voor kostenefficiëntie en gegarandeerde structurele integriteit.

Onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van prestaties en kwaliteit. Ze zijn sterk, eenvoudig en snel te installeren, en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn ze milieuvriendelijk, gedocumenteerd door milieuproductverklaringen (EPD).

Sinds we in 2015 een fabriek in Flevoland hebben gebouwd, voorzien we onze Nederlandse klanten van betrouwbare oplossingen zoals de HRC100 T-headwapening en de HRC400 mechanische koppelingen, die breed toegepast worden in de Nederlandse geprefabriceerde en gegoten betonconstructies.

Zowel ontwerpers als aannemers waarderen onze producten voor hun bijdrage aan zowel hoogwaardige constructies als een efficiënte en veilige bouwomgeving. De service vanuit onze locatie in Lelystad wordt zeker ook gewaardeerd.

Met meer dan 40 jaar ervaring in wapeningsproducten, heeft HRC een diepgaande kennis opgebouwd. We werken graag samen met onze klanten om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van elk project.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services VerankeringssystemenWapeningsstaalWapeningsproducten Adres Mortelstraat 7
8211 AD Lelystad
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 320 72 70 30 E-mailadres info@hrc-europe.com Website hrc-europe.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details