Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

i-Theses

i-Theses is sinds 1977 actief in het ontwikkelen van software voor bouwtechnische toepassingen. Eerst onder de vleugels van het Nederlandse Technosoft en later, vanaf 1998 als zelfstandige entiteit in de Belgische markt. Waar tot 2018 een belangrijk aandeel van de business werd gerealiseerd als marktleidende Autodesk Gold Partner, is er sindsdien gekozen om deze activiteit af te stoten en zich volledig te focussen op de eigen ontwikkeling van toepassingen voor de prefab betonsector

Wij beschikken over een zeer uitgebreide ervaring om concrete implementaties doorheen de diverse processen te begeleiden. Dit gaat van ontwikkeling van specifieke applicaties, al dan niet gebaseerd op standaard modules over opleiding en implementatie tot ondersteuning bij opstart van concrete projecten en outsourcing, dit heel vaak ook buiten de landsgrenzen.

Ondersteund door onze ontwikkelafdeling (lid van het Autodesk Developer Network) biedt i-Theses u de mogelijkheid om voor specifieke wensen op maat te ontwikkelen. Dit kan zowel op het vlak van databases, web gebaseerde applicaties als CAD ontwikkelingen en uiteraard de integratie ervan. i-Theses heeft hierin een enorme ervaring opgebouwd. De referenties op dit vlak spreken voor zich.

algemene informatie

Services Software Adres Moortelstraat 27
9160 Lokeren
België
Telefoonnummer +32 (0)9 3388252 E-mailadres info@i-theses.com Website new.i-theses.com/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details