Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

Kobout

Kobout is sinds 1979 importeur van bevestigingsmaterialen.

Van oudsher is Kobout een sterke speler voor de sectoren GWW, Infra, Staalbouw en Betonbouw, maar daarnaast ook voor de handel en de industrie. Kobout levert een breed pakket stalen en rvs bevestigingsmaterialen. Met ruim 30.000 verschillende producten uit voorraad leverbaar, 13.300 m² magazijn en inmiddels ruim 130 medewerkers hebben we één motto: wij staan voor u klaar!

Elke klant heeft een vast aanspreekpunt met kennis van zaken. Zo zorgen wij er voor dat u de juiste producten voor uw project ontvangt op het juiste moment.

Naast de standaard producten bieden wij tal van diensten aan. Enkele voorbeelden:

Als één van de grootste spelers op de Nederlandse markt is service, uitstekende kwaliteit, gekwalificeerd personeel en marktconforme prijzen voor ons standaard, geen unicum. Als familiebedrijf werkt Kobout altijd aan de relatie met haar klanten. Door dicht bij de familiewaarden te blijven en met hart voor de klant en de zaak te werken, verwezenlijkt Kobout een nauwe samenwerking met haar relaties. Hierin onderscheidt Kobout zich in de markt.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services VerankeringssystemenBevestiging- en VerankeringsystemenPrefabmontageBevestiging- en Verankering systemen Adres Nijverheidsweg 43
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland
Telefoonnummer 078 684 6611 E-mailadres [email protected] Website kobout.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details