Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

Kyocera Senco Netherlands

Kyocera Senco Netherlands is gespecialiseerd in bevestigings- en verankeringssystemen en levert oplossingen voor diverse bouwvraagstukken. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de globaal opererende Kyocera Corporation, een sterke partner die het bedrijf in staat stelt om de komende jaren verder te investeren in groei en innovatie.

Uw totaalleverancier

Kyocera Senco Netherlands levert uit voorraad stalen en roestvaststalen bevestigingsmaterialen zoals bouten, moeren, schroeven, ringen, draadeinden, ankers, lasdraden en laselektroden voor met name de staalbouw, betonbouw, grond-, weg- en waterbouw, installatietechniek en agrotechniek.

Wij adviseren u graag omtrent de bevestigingsmaterialen rekening houdend met de normen en standaarden die van toepassing zijn. Voor de staalbouw, constructiebedrijven en infra bieden we het meest uitgebreide assortiment bevestigingsmiddelen welke we binnen 24 uur op ieder adres in Nederland en België leveren, ook op de bouwplaats.

Uw eigen specificatie en ontwerp

Naast standaard oplossingen leveren wij ook bevestigingsmaterialen in speciale uitvoeringen en voor speciale toepassingen. Door uzelf ontworpen artikelen worden volgens tekening of monster geproduceerd.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Bevestiging- en Verankeringsystemen Adres J.F. Kennedylaan 51a
5555 XC Valkenswaard
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)40 249 24 01 E-mailadres [email protected] Website kyocera-senco-construction.nl/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details