Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

Lasbedrijf Van Beek

Lasbedrijf Van Beek, een begrip

Een familiebedrijf, gestart in 1994 en inmiddels uitgegroeid tot aan toonaangevend lasbedrijf in binnen- en buitenland. Met de aanwezige kennis en kunde binnen het team bedenken en realiseren zij de meest uiteenlopende bekistingen en daaraan verwante producten.

De mogelijkheden bij Lasbedrijf Van Beek

De eisen die architecten en andere verantwoordelijken aan projecten voor de infrastructuur stellen, worden steeds hoger. Onze bekistingen bieden daarvoor uitkomst, zowel qua vorm als in verfijnd opzicht. Zo hebben wij voor diverse ecoducten, viaducten en fly-overs de bekistingen ontworpen en gerealiseerd. Daarnaast hebben wij ook voor diverse opdrachtgevers bekistingen mogen maken voor stadions en evenementenhallen, zoals tribune-elementen en trappen.

Onze opdrachtgevers kunnen altijd op ons rekenen. Wij zoeken voor elke vraag naar een passende oplossing. We koppelen technieken aan nieuwe toepassingen en zijn altijd op zoek naar nog meer efficiency en gebruiksvriendelijkheid.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van Lasbedrijf Van Beek

Als lasbedrijf ontwerpen en realiseren wij bekistingen voor alle denkbare toepassingen: batterijbekistingkokerliggerskolombekistingen en kopschotten. Aan deze bekistingen stellen wij hoge kwaliteitseisen en minimale toleranties. Met de vakkennis en ervaring van ons team hebben wij voor elke uitdaging de juiste oplossing. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel naar 0344 – 60 33 71.

algemene informatie

Services Lasbedrijf Adres Kernreactorstraat 24
3903 LG Veenendaal
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)6 22337882 E-mailadres [email protected] Website lasbedrijfvanbeek.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details