Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

Liemar Software BV

Liemar is opgericht in 1985 en ontwikkelt softwareoplossingen voor staalconstructiebedrijven en de raam-, deur- en gevelproducenten. Onze missie is om als partner uw bedrijf en projecten winstgevender te maken. Middels onze software zorgen wij ervoor dat uw projecten efficiënter en rendabeler ingepland kunnen worden. Met 30 jaar ervaring is Liemar marktleider in de staalconstructie en RDG-industrie.

Blijven verbeteren en innoveren
Samen met onze klanten zijn we continue bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze bedrijfssoftware. Dit doen we omdat we onze klanten keer op keer winstgevender willen laten presteren. Zo weten wij ook zeker dat onze oplossingen optimaal aansluiten op de dagelijkse praktijk. Wij vinden het belangrijk te blijven innoveren en te anticiperen op de groei en ambities van morgen.

Onze producten
Wij maken geweldige ERP software voor de staalbouw en de RDG industrie en delen onze kennis. Zo zorgen wij ook bij u voor méér rendement. Momenteel bieden wij u het ERP systeem Liemar X. Liemar X is specifiek ontwikkeld voor de staalbouw en de raam-, deur- en gevelindustrie. In dit systeem werken we met een modulaire opbouw. U kiest voor de modules die u nodig heeft en laat achterwege wat u niet gebruikt. Op deze manier blijft uw systeem gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Groeit uw bedrijf? Dan groeit de software van Liemar gewoon met u mee. Extra modules kunnen eenvoudig worden geïmplementeerd zonder dat hier een lastig traject aan vooraf gaat.

Ondersteuning van begin tot eind
Onze medewerkers hebben ontzettend veel kennis en ‘know how’ en die stellen we graag tot uw beschikking. Wij willen u heel graag helpen. Dat zit in onze genen. Ons uitgangspunt is goed partnerschap. Met onze producten kunt u het gehele bedrijfsproces gemakkelijk beheren. Vanaf de offerte aanvraag tot en met de financiële planning, met de producten van Liemar coördineert u het gehele bedrijfsproces van begin tot eind. Dit betekent deadlines halen, grip op uw budget en meer rust in uw bedrijf!

Ons team
Bij Liemar hebben we gepassioneerde én gediplomeerde experts in dienst op het gebied van accountancy, project management, ICT, staalbouw en RDG. Met een hecht team van 7 medewerkers zetten we ons dagelijks in om onze producten te verbeteren en u te helpen wanneer u tegen een probleem aan loopt. Als klant van Liemar kunt u altijd op ons terugvallen. U kunt altijd op ons rekenen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen wanneer u daar behoefte aan heeft.

algemene informatie

Adres Ekkersrijt 4502 a
5692 DM Son
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)40 2484041 E-mailadres info@liemar.nl Website liemar.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details