Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

M-frame Staalframebouw

Welkom bij M-frame Staalframebouw. Wij geloven in sneller, beter én slimmer bouwen met de kracht van staalframe. Onze focus ligt op staalframebouw, een revolutionaire technologie die snel terrein wint vanwege zijn veelzijdigheid, efficiëntie en duurzaamheid.

Bij ons wordt een compleet bouwwerk van tevoren in de fabriek in Zwartemeer gefabriceerd. Dit is een 100% gecontroleerd proces, waarbij we nooit te maken hebben met wind, regen, hitte of vorst, waardoor we de werkzaamheden nauwkeurig en efficiënt kunnen plannen.

De voordelen van onze werkwijze zijn talrijk:

 • Veiligheid voorop: De productie vindt plaats in onze veilige fabrieksomgeving, waardoor we minder risico’s lopen op bouwplaatsen.
 • Efficiëntie: Prefab constructies zijn sneller te bouwen omdat veel van het werk gelijktijdig in de fabriek en op de bouwplaats kan plaatsvinden. Dit verkort de bouwtijd enorm.
 • Kostenbesparend: Vanwege de verkorte bouwtijd en de mogelijkheid om meerdere constructies tegelijkertijd te produceren, zijn de totale kosten vaak lager dan bij traditionele bouwmethoden.
 • Duurzaam: Door te kiezen voor staalframebouw wordt er bijgedragen aan een circulaire bouweconomie. Daarnaast biedt ons productieproces in de fabriek voordelen op het gebied van afvalbeheer en materiaalgebruik, wat resulteert in minder verspilling en een lagere milieu-impact.
 • Weersonafhankelijkheid: Doordat de productie in onze fabriek plaatsvindt, hebben we nooit last van wind, regen, hitte of vorst, waardoor werkzaamheden nauwkeurig en efficiënt kunnen worden gepland. 

Onze Geschiedenis en Onze Toekomst

In 2013 richtte Gerrit Kerkdijk met mooie innovatieve ideeën M-frame op. Deze ideeën zijn werkelijkheid geworden; een portefeuille gevuld met prachtige projecten en waardevolle samenwerkingen is M-frame een bedrijf om trots op te zijn. Constante groei en ontwikkeling in het bedrijf zorgde ervoor dat M-frame inmiddels ontzettend veel projecten heeft gerealiseerd. Door deze stabiele basis zijn we verzekerd van succes in de toekomst, waarbij we blijven investeren in nieuwe technologieën in de staalframebouw. Op deze manier zorgen we er altijd voor dat we aan de voorkant van de bouwindustrie opereren.

Wist u dat?

Ten opzichte van andere bouwmethodes onderscheidt bouwen met staalframe zich door een intensief voortraject waarin alle benodigde informatie, voorafgaand aan de start van engineering, definitief moeten wordt gesteld. Deze intensieve samenwerking zorgt uiteindelijk voor een verkorting van de bouwtijd. Vanzelfsprekend begeleiden wij je graag in dit traject.

Engineering – BIM 3D

Onze engineering is de belangrijkste fase voor de start van de productie. In ons innovatieve engineeringsproces werken wij volledig in BIM 3D (Building Information Modeling). Met behulp van onze software creëren we een virtuele omgeving waarin alle essentiële aspecten van het project samenkomen. Door middel van 3D BIM-engineering brengen we alle relevante informatie samen op één centrale locatie. Van structurele elementen tot mechanische, elektrische en leidingcomponenten. Op dit BIM-platform vinden dan ook de controles plaats. Elk aspect van het project wordt gedetailleerd gemodelleerd en geïntegreerd.

Wij bouwen je project virtueel in 3D en maken het vervolgens na in het echt!

Kortom, met 3D BIM-engineering streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige ontwerpen te leveren, maar ook efficiënte en effectieve projectuitvoering te garanderen.

Kwaliteit & Veiligheid

M-Frame Staalframebouw beschikt over de volgende kwaliteits- en veiligheidscertificaten:

 1. Start-Frame Bouwsysteem combinatie bouwsysteem
 • KOMO Attest met productcertificaat IKB1672/22
 • Op basis van BRL 0901
 1. Staal(frame)-combinatievloer – Quantum®vloer vloersysteem + Quantum®stickvloer
 • KOMO Attest SKGIKOB.012665.01.NL
 • Op basis van BRL 0208
 1. VCA* 2017/6.0
 • Ten behoeve van het uitvoeren van staalframebouw

Bij M-frame Staalframebouw gaan we voor optimale resultaten en streven we ernaar om elk project tot een succes te maken. Ontdek vandaag nog hoe we samen uw volgende bouwproject kunnen realiseren!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Staalframebouw Adres Eemslandweg 100A
7894 AE Zwartemeer
Nederland
Telefoonnummer 0591-745148 E-mailadres [email protected] Website mframe.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details