Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

Max Europe B.V.

MAX geldt al sinds 1942 als een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardige industriële gereedschappen en kantoorproducten. De productontwikkelaars van MAX zijn toegewijd aan het ontwerpen van innovatieve en duurzame producten die tegemoetkomen aan de steeds weer veranderende behoeften van veeleisende professionals.

Onze R&D-, technische en productieteams werken nauw met elkaar samen om producten te leveren die gebruikers talloze voordelen bieden. Onze producten worden doorlopend verder ontwikkeld op basis van de feedback van de eindgebruikers. De nauwe relatie met onze klanten stelt ons in staat om voorop te blijven lopen in groeimarkten.

MAX-producten worden ontwikkeld in Japan en geproduceerd in ISO9001- en ISO14001-gecertificeerde fabrieken. Alle producten worden gecontroleerd om te verzekeren dat ze voldoen aan onze strenge kwaliteits- en prestatienormen.

MAX EUROPE heeft zijn hoofdkantoor in Almere en bedient klanten in alle Europese landen. Het hoofdkantoor van het MAX-concern bevindt zich in Tokio, Japan.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Antennestraat 45
1322AH Almere
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 3 6546 9669 Website www.max-europe.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details