Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

Profimax

Vakkundiger

Profimax levert uitsluitend geschoolde en gecertificeerde vakmensen. Geen manusjes van alles, maar trotse specialisten die hun vak beheersen en die houden van wat ze doen. Ze zijn vrijwel allemaal in bezit van VCA, DVP, IPAF en rigger-certificaten. Zelf komen we voort uit de dak- en gevelbranche. Met ruim 20 jaar ervaring is het inzetten van de juiste professionals op uw werk- of bouwplaats óns vak.

Flexibeler

De bouwsector groeit al jaren op rij, terwijl het aantal ervaren vakmensen juist afneemt. Alleen flexibiliteit zorgt ervoor dat alles in beweging blijft. Profimax houdt uw flexibele schil maximaal flexibel en beweegt zelf met u mee om de oplossing te bieden die u het verste brengt. Hoe groter de uitdaging, hoe verder wij onze service oprekken.

No-nonsense

Geen praatjes, geen poespas. Elkaar in de ogen kijken, de hand schudden en weten dat het goed komt. We spreken dezelfde taal en weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Op tijd de juiste mensen op de juiste plek. Wij zorgen dat het werk altijd kan doorgaan.

Enthousiaster

We gaan er vol voor. Met bezieling en drive. Die gedrevenheid valt op én werkt aanstekelijk. We krijgen veel nieuwe opdrachten op aanbeveling en vakmensen stappen zelf op ons af, omdat ze graag via Profimax werken. Iedereen werkt het liefste in een positieve sfeer aan een mooi eindresultaat. Het enige wat we bij Profimax doen is professionals en opdrachtgevers samenbrengen die het enthousiasme in elkaar versterken.

 

algemene informatie

Adres De Grote Elst 56
5246 JR Rosmalen
Nederland
Telefoonnummer 073-6440289 E-mailadres [email protected]

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details