Ook adverteren op Betonenstaalbouw.nl? Neem hier contact op met onze bladmanager.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

Technosoft®

Technosoft ontwikkelt sinds 1977 rekensoftware voor constructieve ingenieursbureaus, architecten, tekenbureaus, betonfabrieken, bouwbedrijven, staalbouw, overheid en nog veel meer bedrijven die constructieve berekeningen maken.

Meest complete aanbod voor constructeurs

Omdat onze klanten ons waarderen om het grote gebruiksgemak, de eenvoud, snelheid, overzichtelijke rapportages, de uitstekende service, de breedte van het assortiment en de betrouwbaarheid van onze software, zijn wij sinds decennia de onbetwiste marktleider. Zowel in 2D als in 3D oplossingen, aardbevingssoftware, maatwerk software en tools om het werk van de constructeur makkelijker te maken.

Onze belangrijkste producten voor de constructeur:

• Raamwerken
• Liggers
• Balkroosters
• Verbindingen
• Constructieve rekentools
• Geotechniek
• AxisVM
• 3Muri

Kwaliteit staat voorop – Zeker in software

Wij waren de eerste leverancier die software heeft laten certificeren. In eerste instantie in meerdere betonmodules, maar binnenkort ook met onze staalmodules. Zekerheid staat bij ons voorop en gevalideerde oplossingen horen daar natuurlijk bij.

Technosoft denkt mee met de moderne constructeur die het verschil wil maken. Daarom ontwikkelen wij ook oplossingen op het gebied van parametrisch ontwerpen, werken in BIM omgevingen, integratie tussen verschillende softwareoplossingen en maatwerk om uw werk te optimaliseren.

Standaard- en maatwerksoftware

Naast onze standaard software ontwikkelen wij maatwerkoplossingen voor de bouwsector, maar ook voor vele andere sectoren zoals gezondheidszorg, onderwijs, IT, openbaar vervoer, agrarische sector etc. U kunt bij Technosoft dus ook terecht voor softwareontwikkeling in Microsoft, PHP, Java, Frontend, mobiele Apps en het testen van software.

Technosoft heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Moldavië en Roemenië.

Voor inspiratie kunt u kijken op www.technosoft.nl/rekensoftware of contact opnemen met onze verkoop adviseurs of product specialisten via +31 (0)570 – 68 29 00

algemene informatie

Adres Keulenstraat 9
7418 ET Deventer
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 570 682 900 E-mailadres info@technosoft.nl Website technosoft.nl

kaart

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details