Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

TERWA

TERWA Uw partner voor de ruw- en prefabbeton bouw

Ruim 25 jaar ontwikkelen, produceren, verkopen en verzorgen wij de distributie van een breed assortiment producten voor de ruw- en prefabbetonbouw. In samenwerking met de klant begeleidt Terwa elk project van A tot Z, van concept en ontwerp tot en met de aftersales-service.

Met meer dan 1.500 producten uit voorraad leverbaar zijn wij in staat om voor elke situatie een passende oplossing te vinden. Met een compleet assortiment verdeeld over onze hoofd productgroepen: bevestigings-,hijs-, wapeningsystemen, speciale producten, prefabbeton systemen en onze eigen engineeringsafdeling hebben wij altijd een slimme-innovatieve oplossing voor uw detail.

Als die er niet is, ontwikkelen we samen een individuele projectoplossing waarbij we samen met onze afdeling engineering streven naar efficiënte op alle gebieden en maken we gebruik van de nieuwste productiemiddelen.

Als familiebedrijf is er een focus op de lange termijn continuïteit waarbij meer dan 80% van onze producten in Europa vergaand geautomatiseerd in eigen huis geproduceerd kan worden. Constante kwaliteit zorgt ervoor dat de meeste producten zijn voorzien van een CE/ETA markering en voldoen aan de meest relevante Europese normen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services PrefabmontageBevestigingsmaterialenBetonstaalBetonwerkPrefab BetonVerankeringssystemenPrefab betonbouwBevestiging- en VerankeringsystemenWandenWapeningsstaal Adres Kamerlingh Onneslaan 1-3
3401 MZ IJsselstein
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)30 699 1329 E-mailadres info@terwa.com Website terwa.com/nl/index.html

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details