Ook adverteren op Betonenstaalbouw.nl? Neem hier contact op met onze bladmanager.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

UBO engineering

UBO Engineering is een zelfstandige onderneming, die in haar ruim 75-jarig bestaan uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van machines en installaties voor de betonindustrie.

Met een eigen afdeling engineering, een gevarieerd en compleet leveringsprogramma en eigen productiefaciliteiten, worden flexibele klantspecifieke oplossingen geboden voor productietechnische en logistieke uitdagingen in betonwaren-, betonelementen- en betonmortelfabrieken.

Naast de specialisatie binnen de betonindustrie biedt UBO Engineering tevens een uitgebreid pakket aan machines en installaties voor de betonstaalverwerkende industrie en via zusterbedrijf Aerolift Industrials hoogwaardige techniek op het gebied van vacuümhefapparatuur voor algemeen industriële toepassing.

De diverse onderdelen van ons programma worden voortdurend getoetst aan de, met name voor (microcomputer)besturingen geldende, voortschrijdende technische ontwikkelingen, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat moderne, bedrijfszekere ap­paratuur wordt geleverd.

UBO Engineering voert de regie over alle aspecten bij de realisatie van een project.

• Advisering en verkoop
• Engineering
• Productie
• Montage
• Projectbegeleiding
• Aftersales (Service – Onderhoud – Verkoop onderdelen)

Dankzij de controle over het volledige verloop van een project kan UBO Engineering haar hoge kwaliteitsstandaard tegen marktconforme prijzen handhaven.

Onlangs is het roer binnen UBO Engineering overgenomen door de vijfde directiegeneratie, geheel in lijn met de traditie door mensen vanuit de eigen organisatie, met veel kennis van zaken, gedreven en met passie voor het vakgebied en met maar één doel: uw beste keus te zijn!

Voor vragen of meer informatie over ons leveringsprogramma kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier om onze brochure te bekijken

algemene informatie

Adres Banningstraat 3b
3769 AA Soesterberg
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)346 351774 E-mailadres info@ubo.nl Website ubo.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details