Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

VCANederland

VCANederland is dé specialist op het gebied van veiligheidsopleidingen rondom de VGM Checklist Aannemers, beter bekend als VCA. Vakmensen die actief zijn in een werkomgeving met verhoogde veiligheidsrisico’s kunnen bij VCANederland terecht voor een VCA cursus. Het doel van zo’n cursus is het behalen van het VCA-diploma. Professionals die in het bezit zijn van het VCA-diploma laten daarmee zien dat ze weten hoe ze veilig, gezond en met oog voor het milieu hun werk kunnen doen.

VCA is in principe van toegevoegde waarde voor iedereen die tijdens zijn of haar werk te maken krijgt met potentieel gevaarlijke situaties. Er zijn verschillende soorten VCA-diploma’s: voor operationeel medewerkers (VCA Basis), meewerkende leidinggevenden (VOL-VCA) en medewerkers van uitzendbureaus die mensen detacheren bij organisaties met verhoogde veiligheidsrisico’s (VIL-VCU). Steeds meer organisaties die opdrachten aanbesteden, stellen het VCA-certificaat verplicht. Veiligheid, gezondheid en milieu blijven immers onveranderd belangrijk voor mens, economie en natuur.

VCANederland is een van Nederlands grootste aanbieders van VCA cursussen. Mensen die potentieel gevaarlijk werk doen, kunnen bij VCANederland terecht voor een breed aanbod VCA-cursussen, klassikaal of als online elearning, met of zonder VCA examens. Veel opleidingen van VCANederland zijn ook beschikbaar in andere talen, zoals Engels, Pools, Turks of Arabisch. Op deze manier heeft VCANederland voor elke cursist een passende opleiding.

VCANederland is onderdeel van Kiwa, wereldwijd toonaangevend op het gebied van testen, inspectie en certificering. Kiwa ondersteunt organisaties bij het creëren van vertrouwen in hun producten, diensten, processen, medewerkers en (management)systemen. Kiwa heeft ruim tienduizend medewerkers, werkzaam in meer dan 35 landen in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Oceanië. Het hoofdkantoor van Kiwa bevindt zich in Rijswijk. Kiwa is lid van de wereldwijde SHV Family of Companies.

algemene informatie

Services Cursussen & Opleidingen Adres Wilmersdorf 50
7327 AC Apeldoorn
Nederland
Telefoonnummer 070 – 514 64 34 E-mailadres info@kiwa.nl Website vcanederland.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details