Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

Willy Naessens Group

De bouwgroep Willy Naessens is een onderneming gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwenlogistieke gebouwendistributiecentrakantorencommerciële ruimtesgarageslandbouwgebouwen en zwembaden.

In globo kan gesteld worden dat de bouwgroep Willy Naessens model staat voor het perfecte bouwsysteem, zowel structureel als esthetisch en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie heeft de bouwgroep Willy Naessens alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 7000 realisaties.

Naast onze bouw- en productiebedrijven doen wij met de Willy Naessens Group ook aan diversificatie van onze activiteiten. Zo behoren ook volgende firma’s tot de Willy Naessens Group: Franky Fresh Food en Blancke Distributie, de marktleider in België als distributeur van bereide vleeswaren en anderzijds de firma’s Frank Delmote, Salami Peeters en Blancke Productie, producenten van verschillende vleeswaren, waaronder spek, hesp, paté en salami.

algemene informatie

Services Bouwonderneming Adres Kouter 3
9790 Wortegem-Petegem
België
Telefoonnummer +32 (0)56 694111 E-mailadres info@willynaessens.be Website willynaessens.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details