Lameire Funderingstechnieken NV

Lameire Funderingstechnieken NV is een gespecialiseerde partner voor het uitvoeren van diepfunderingen en beschoeiingstechnieken.
Gaat u bouwen op onstabiele ondergrond? Of heeft uw bouwproject extra zware funderingen nodig?
Op basis van uw plannen en grondanalyse stellen wij u de juiste techniek voor. De studiedienst zorgt voor de nodige berekeningen en onze calculatiedienst maakt snel een duidelijke offerte.
Onze goed opgeleide werfteams en uitgebreid machinepark zorgen er tenslotte voor dat uw opdracht veilig en snel uitgevoerd wordt.
Onze firma bestaat sinds 1969 en werd oorspronkelijk als loonwerkbedrijf voor de landbouw opgericht door Cyriel Lameire. De firma was één van de pioniers in putfunderingen in de jaren ’70 en maakte al in 1976 de volledige omschakeling naar gespecialiseerde funderingstechnieken. Vandaag beschikt Lameire over een team van 41 medewerkers, eigen studiedienst en modern machinepark om meer dan 20 verschillende technieken uit te voeren.

Ondertussen staan Yves en Bart Lameire, de kleinzonen van Cyriel aan het hoofd van het bedrijf. Samen met de familie J. Ide, die in 2015 is ingestapt, willen de broers Lameire ook de komende jaren inzetten op een verdere groei inzake projecten, technieken en service.

Lameire Funderingstechnieken NV

Bezoekadres:
Industrielaan 4
9900 Eeklo
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Industrielaan 4, 9900 Eeklo
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)