Nieuwenhuis BV

Nieuwenhuis is een innovatief bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het voorbereiden van ondergronden en het voorbewerken van de meest uiteenlopende types. Denk dan aan bedrijfs vloeren, bruggen, stalen (scheeps)dekken, wanden en gevels enz. Met een combinatie van specialistische kennis van de materie, vakbekwame medewerkers en state-of-the-art machines kunnen wij iedere opdracht aan. Van de vloer van een klein magazijn tot een parkeerdek op een grote luchthaven.

Nieuwenhuis staat voor kwaliteit en zekerheid dat uw projecten in vloerpreparatie, renovatie of vloerherstel op tijd en technisch perfect worden gerealiseerd.

Nieuwenhuis voert stofvrije werkzaamheden uit met verschillende technieken die het beste aansluiten bij de situatie. Met de juiste toepassingen en machines wordt Natschuren, Stralen en Schuren toegepast. Als bedrijf heeft Nieuwenhuis alle faciliteiten in huis om elk project met de juiste afwerking af te ronden. Het uitvoeren van stofarme werkzaamheden valt binnen de dagelijkse taken van Nieuwenhuis. Er wordt gebruikt gemaakt van de technieken Diamantfrezen, Diamantschuren, Trommelfrezen en Excentrisch frezen. Dit zorgt ervoor dat Nieuwenhuis voor iedere omstandigheid en locatie een oplossing heeft.

Ook het uitvoeren van droog en natstralen valt binnen de dagelijkse taken van Nieuwenhuis. Er wordt bij droogstralen gebruikt gemaakt van milieu vriendelijk koolzuurgas en bij natstralen gebruikt men water onder hoge druk, stoom of olivinezand, net waar de situatie om vraagt. Dit zorgt ervoor dat Nieuwenhuis altijd de juiste oplossing heeft.

Wij bieden een breed aanbod in technieken, om altijd tot een oplossing te kunnen komen. Zo kunnen wij diverse technieken aanbieden om te slopen, strippen en egaliseren van vloeren.

Onze slogan luid dan ook niet voor niets :

Nieuwenhuis de beste basis onder iedere afwerking !

Nieuwenhuis BV

Bezoekadres:
Hambakenwetering 22
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Hambakenwetering 22, 5231 DC ‘s-Hertogenbosch
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
Liemar logo