Platform over beton en staal in de bouw
Wit cement geeft elke buitenruimte een eigen identiteit
Megategel Smooth in de kleur Grand Blanc.

Wit cement geeft elke buitenruimte een eigen identiteit

Betonbestrating en metselwerkproducten geven karakter aan onze omgeving. AALBORG WHITE® maakt het mogelijk om met het hele kleurenpalet te spelen, zodat elk exterieur zijn eigen identiteit krijgt.

Verschillende producten die gebruikt worden voor het aankleden van buitenruimtes zijn perfect geschikt voor de toepassing van wit cement van AALBORG WHITE®. Denk bijvoorbeeld aan tuinornamenten en bestratingsproducten. Halfdroog gegoten in een machine voor het maken van blokken, wordt wit cement meestal alleen gebruikt in de toplaag van tweelaagse producten. Het oppervlak kan zowel glad, gestraald, gewassen of gepolijst zijn en er is geen voegmiddel nodig bij het aanbrengen van de producten.

Gevelstenen in de kleur Nordic White.

Tuinornamenten

UHPC is de opkomende betontechnologie voor slanke esthetische en structurele betonelementen voor metselwerk, met hoge mechanische, chromatische en duurzaamheidsprestaties. De typische en constante kwaliteit van AALBORG WHITE® maakt deze eigenschappen mogelijk. Zo ook bij bijvoorbeeld tuin- en/of straatmeubilair. Deze halfdroog gegoten producten – die qua uitstraling moeten lijken op natuursteen en die op dezelfde manier gebruikt kunnen worden – kunnen zowel decoratief als dragend zijn. De producten, die geproduceerd worden in mallen, zijn bij uitstek geschikt voor architecturale projecten die vragen om fijne details.

Megategel Smooth in de kleur Cream Velvet.

Bestratingsproducten

Bestratingsproducten zoals tegels betreffen een- of tweelaagse producten waarvan de toplaag nat gegoten is. Tegels hebben bij het aanbrengen een op cement gebaseerde en/of eveneens uithardende voeg nodig.

Ook voor accenten in de tuin is wit beton uiterst geschikt. Het reflecterend effect zorgt er namelijk voor dat materialen minder warm worden in de zon.

Grote bestratingstegels

Fluweelzachte, karaktervolle tegels voor de tuin, het terras, de zwembadrand of het tuinpad: de Megategel Smooth van Ebema_Stone&Style is een meerwaarde voor elk project. Van indu-strieel tot klassiek of modern. Door de jaren heen krijgt deze terrastegel een organische, natuurlijke look met unieke kleurschakeringen. De levende tegel is perfect geschikt voor tuinen waarin geleefd mag worden en kan naadloos gecombineerd worden met het Ebema_Stone&Style tuinmeubilair vol eindeloze elegantie.

Megategel Smooth in de kleur Big White.

Wit cement

De chemie, de puurheid van het witte cement en de superieure mechanische eigenschappen die dankzij geavanceerde productietechnologieën bereikt kunnen worden, maken AALBORG WHITE® bijzonder geschikt om bovengenoemde producten te vervaardigen.

AALBORG WHITE® cement is een veelzijdig bouwmateriaal. Het kan gebruikt worden om grote functionele gebouwen te bouwen, maar ook voor de constructie van meer decoratieve producten. “Het is onze ambitie om de gehele waardeketen van architecten, ingenieurs en producenten tot aan de eindgebruikers continu te faciliteren en te inspireren. Bijvoorbeeld door klantgerichte duurzame innovaties aan te bieden”, aldus de producent.

Kwaliteitsborging en standaardisatie

AALBORG WHITE® cement is een eersteklas kwaliteitsproduct, dankzij de uniforme en consistente kwaliteit van de producten die vervaardigd worden in zes witcementfabrieken over de hele wereld. “Ons onderzoeks- en kwaliteitscentrum hanteert een wereldwijd kwaliteitssysteem dat bestaat uit online kwaliteitsbewaking, interne benchmarking en gemeenschappelijke procedures en normen. Een ‘Quality Scorecard’ is opgesteld om elke fabriek te auditen en om de prestaties in alle aspecten met betrekking tot kwaliteit te beoordelen. Het omvat het beheer van grondstoffen over kwaliteitscontrolesystemen en laboratoriumprestaties van de fabriek tot aan klachtenafhandeling en afstemming op de eisen van de klant.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details