Platform over beton en staal in de bouw
Nieuwe EDI-verbinding via het SCSN-netwerk

Nieuwe EDI-verbinding via het SCSN-netwerk

Ten behoeve van de verdere digitalisering in de staalbouw, heeft Liemar in samenwerking met Ferross Staalbouw en ArcelorMittal Distribution Solutions Benelux hun eerste onderlinge EDI-verbinding gerealiseerd. Deze verbinding is via het EDI-netwerk van SCSN opgezet.

Niels Oudenaarden, commercieel directeur bij Liemar: ‘Het is een volgende stap in verdere digitale samenwerking binnen de metaal- en staalconstructiemarkt. Door de tijdige en goede afstemming kunnen Ferross Staalbouw en ArcelorMittal Distribution Solutions Benelux met een heel beperkte wijziging in werkwijze, nóg efficiënter berichten uitwisselen. Dit bespaart voor beide partijen veel tijd en beperkt de kans op fouten.’

Automatiseren voor rendement

Deze ontwikkeling sluit naadloos aan op de visie van Liemar op automatiseren voor meer rendement in de staalbouw. Liemar richt zich graag op zaken als uitdagingen in projectgedreven staalbouw, verbetering van bedrijfsprocessen met ERP, digitalisering, Industrie 4.0 en het omgaan met een tekort aan gekwalificeerd personeel.

Om het succes van de nieuwe EDI-verbinding te vieren is de eerste order via het SCSN-netwerk ingeschoten onder het genot van een stuk gebak.

Op de foto: Ralf Erps (ArcelorMittal Distribution Solutions Benelux), Emiel Vertogen (Ferross), Mark Schuurmans (Ferross) en Niels Oudenaarden (Liemar)

Meer weten?

Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak met ons. We horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details