Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

Betontrappen Tom Hermans bv

Betontrappen Tom Hermans bv is gespecialiseerd in trappen en maatwerk in beton.

In 2010 is Tom Hermans, zaakvoerder, op zelfstandige basis ingestapt in het toenmalige bedrijf van zijn stiefvader.  De hoofdactiviteit bestond uitsluitend uit het plaatsen van trapbekisting voor ruwe trappen.  In 2016 ging zijn stiefvader met pensioen en heeft Tom de zaak volledig overgenomen.

Vanuit de fascinatie voor beton en architectuur is Tom zich gaan specialiseren in zichtbeton.  In eerste instantie was dit voor de trappen maar later ook voor keukenbladen, sierhaarden, portalen en andere interieurstukken in beton.

In 2019 heeft Tom een opleiding gevolgd in het buitenland voor het werken met glasvezelversterkte beton.  Doordat deze beton slechts 2,5cm dik is, wordt er een enorme gewichtsbesparing gerealiseerd waardoor ze veel eenvoudiger stukken prefab in het atelier kunnen maken. De plaatsing van deze stukken gebeurt dan meestal in minder dan 1 dag. Ook wat betreft kleur en vormgeving zijn de mogelijkheden hier quasi oneindig.

Inmiddels zijn we bijna 11 jaar verder en is de toenmalige eenmanszaak van zijn stiefvader uitgegroeid tot een vennootschap met 7 voltijdse medewerkers (eigen personeel en vaste onderaannemers).   Doordat zij het enige bedrijf zijn in deze sector dat met enkele ploegen werkt, kunnen zij steeds flexibel inzetten op de wensen van de klant en kunnen zij ook grotere werken aan zoals bijvoorbeeld projecten voor “Van Der Valk” hotels waar ze al verschillende trappen hebben mogen plaatsen.

Zij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken samen met de klant naar de beste/mooiste uitvoering om tot het gewenste resultaat te komen.  Elk project is voor hen uniek.

Zij werken voor zowel aannemers als particulieren over heel België en Nederland en staan bekend om hun vakmanschap en goede service.

Sinds februari 2021 zijn zij verhuisd naar een nieuw bedrijfsgebouw in Hoogstraten. Naast een ruime atelier, opslag en kantoor is hier tevens een showroom voorzien.

algemene informatie

Services Trappen en maatwerk in beton Adres Putten 46
2320 Hoogstraten
België
Telefoonnummer +32 3 605 81 76 E-mailadres info@bekistingswerken.be Website www.bekistingswerken.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details