Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

EECULAIR

Veel bouwbedrijven krijgen hun bouwvergunningen en projecten niet rond omdat ze niet voldoen aan de duurzaamheidseisen. Duurzaam bouwen is geen luxe meer, maar een noodzaak. Deze eisen worden in de toekomst alleen maar strenger. EECULAIR biedt circulair staal dat volledig én gegarandeerd duurzaam is, waardoor je aan de eisen van de toekomst voldoet.

Bij Van Ee Staalspecialisten weten we dat je duurzaam wilt bouwen omdat jij de toekomst belangrijk vindt en de overheid het verplicht vanaf 2030. Om dit te kunnen doen, heb je circulair staal nodig. Het lastige is dat het een nieuwe markt is waar nog veel vragen zijn en een creatieve aanpak vereist is. Daardoor kan het een zoektocht zijn om de juiste partij te vinden die op de hoogte is en jou kan ondersteunen met de juiste kennis en uitvoering. Wij geloven dat circulair bouwen de toekomst is en snappen dat je een partij zoekt met projectmanagers, engineering en constructeurs die actief en creatief meedenken. Onze referenties bevestigen dat wij deze partij zijn en wij willen jou ook graag helpen bij het bouwen met circulair staal.

EECULAIR is een onderdeel van de Van Ee Staalspecialisten. Al sinds 1978 helpen wij onze opdrachtgevers hun staalprojecten circulair te bouwen. In onze hypermoderne fabriek in Barneveld wordt door vakmanschap de mooiste projecten opgeleverd in de architectuur, bouw en industrie. Het team van zo’n 60 hardwerkende specialisten zoals ontwerpers, engineering, bouwers en coproducenten hebben één ding gemeen, ze denken creatief mee met jouw duurzame staalconstructies.

Er is alle ruimte voor samenwerkingen op maat. Of het nu gaat om 3D-design, sterkteberekening, constructie, prefab bouwelementen, montage of co-creatie, wij denken mee van design tot oplevering. En dat is nodig om een circulair project succesvol op te leveren vinden wij. Wij geloven dat jouw project ook kan bijdragen aan een duurzame toekomst en helpen je er graag bij. Dus vraag een projectscan aan waar we samen kijken hoe we circulair staal in jouw project kunnen toepassen. En bouw duurzaam!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Staalconstructies Adres Deventerweg 5
3771 NP Barneveld
Nederland
Telefoonnummer (0342) 493 555 E-mailadres info@eeculair.nl Website eeculair.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details