Platform over beton en staal in de bouw
Pre-Event BetonKanoRace 2020

Pre-Event BetonKanoRace 2020

Op donderdag 13 februari 2020 organiseert Ingenieurs- en adviesbureau Nebest B.V. in samenwerking met de Betonvereniging en de Utrechtse Technische Vereniging het (kosteloze) pre-event in voorbereiding op de BetonKanoRace 2020.

Tijdens diverse workshops wordt de kennis met betrekking tot het materiaal ‘beton’ flink op de proef gesteld. Dit alles met het oog op de aanstaande BetonKanoRace, maar vooral om de studenten van technische bagage te voorzien die goed van pas zal komen tijdens het werkzame leven. Deze informatieve en interactieve dag zal bestaan uit vier workshops:

  1. Betontechnologie: de basis van betontechnologie wordt belicht, de herkomst en technische eigenschappen van de grondstoffen worden besproken en je leert een betonmengsel te ontwerpen samen met de betontechnologen van Nebest.
  2. Betononderhoud: veelvoorkomende schademechanismes en herstelmogelijkheden van beton worden behandeld en aan de hand van praktijkvoorbeelden inzichtelijk gemaakt.
  3. Laboratorium: de mogelijkheid wordt geboden om zelf aan de slag te gaan in het materiaalkundige laboratorium van Nebest en je wordt rondgeleid waarbij ook andere materialen aan bod komen.
  4. Meettechnieken: metingen worden verricht om de kwaliteit van beton en wapening te bepalen.

We sluiten de dag af met een kleine competitie en een netwerkborrel, waarbij je kennis maakt met specialisten uit het bedrijfsleven. Dit stelt je in de gelegenheid om nieuwe sponsors voor jouw team te werven. Mochten medestudenten die niet deelnemen aan de BetonKanoRace ook interesse hebben om aan te sluiten bij het pre-event, zijn deze van harte welkom! Geïnteresseerd? Klik hier voor het programma.

Aanmelden kan via valerie.lakerveld@nebest.nl onder vermelding van:
1. Pre-event BetonKanoRace 2020
2. Naam van onderwijsinstelling / organisatie
3. Namen en e-mailadressen van de deelnemers

Meld je snel aan, want vol=vol!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details