Platform over beton en staal in de bouw
Nieuwe website van de Betonvereniging: Ontdek de toekomst van beton  

Nieuwe website van de Betonvereniging: Ontdek de toekomst van beton  

Welkom bij de Betonvereniging, waar je de funderingen legt voor een sterke toekomst! Met trots lanceert de Betonvereniging haar nieuwe website. Een digitaal platform voor haar leden en de bredere betonindustrie. Met een verbeterde zoekfunctie, uitgebreide informatie over het cursusaanbod van de Betonvereniging, een dynamische kennisbank en een overzichtelijke evenementenpagina, is deze nieuwe website een mijlpaal in de missie van de Betonvereniging om de kennis over het materiaal beton te verspreiden, innovatie te stimuleren en samenwerking te bereiken. 

Ontdek de verbeterde zoekfunctie

Of je nu een ervaren professional bent op zoek naar een specialistische cursus of een nieuwkomer die de grondbeginselen van beton wilt begrijpen, met de verbeterde zoekfunctie ga je makkelijker vinden wat je zoekt. Met de geavanceerde filteropties kun je het aanbod precies aan laten sluiten op jouw behoeften. Je filtert op sector en vooropleiding, of praktisch op locatie, aantal bijeenkomsten of startdatum.

Uitgebreidere informatie over cursussen

Om het gemakkelijker te maken om de juiste cursus te kiezen, is nog meer gedetailleerde informatie toegevoegd over de cursussen en opleidingen. Je vindt onder meer een overzicht van het programma, informatie over leerdoelen en praktische details zoals docenten, locatie en data. Bij veel cursussen kun je ook reviews lezen van eerdere deelnemers, zodat je nog beter kunt bepalen of de cursus bij jou past. Schrijf je rechtstreeks in via de website voor de cursus van jouw keuze.

Een dynamische kennisbank

De kern van de missie van de Betonvereniging is om kennis over beton verspreiden. Je kunt al jaren cursussen volgen en evenementen bijwonen bij de Betonvereniging om die kennis op te doen. Met de nieuwe website lanceert de Betonvereniging nu een extra route om kennis te vergaren, die beschikbaar is voor iedereen en in de vorm van een kennisbank. Hier vind je een schat aan waardevolle informatie over het materiaal beton, de sector en nieuwe ontwikkelingen. Doorzoek de kennisbank en filter op jouw aandachtsgebied om snel relevante informatie te vinden. En kom ook regelmatig terug, want de kennisbank wordt steeds verder uitgebreid.

Alle evenementen op een rij

Ook de evenementenpagina heeft een update gekregen. Alle aankomende evenementen staan overzichtelijk bij elkaar en je kunt meteen terugblikken op een aantal voorgaande evenementen of doorklikken voor meer informatie over de bijeenkomsten. Ook kun je je direct aanmelden. Ben je op zoek naar de nieuwste trends in de sector of wil je jouw netwerk uitbreiden? De evenementen van de Betonvereniging zijn de perfecte gelegenheid om kennis op te doen, te netwerken en om je passie voor beton te delen.

Sluit je aan en verken de toekomst van beton

Sluit je aan bij het continu groeiend netwerk van experts van de Betonvereniging. Deel jouw kennis en ervaring en ontdek de mogelijkheden die beton te bieden heeft. Want alleen samen kunnen we de toekomst van beton vormgeven en bouwen aan een duurzame wereld. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details