Platform over beton en staal in de bouw
Automatiseren: de korte route naar meer rendement in de staalbouw

Automatiseren: de korte route naar meer rendement in de staalbouw

Er is een enorm tekort aan (vakkundige) medewerkers. Niet alleen in de staalbouw en metaalconstructie, maar in alle branches en vakgebieden. Nu er werkelijk overal vacatures openstaan, valt het voor bedrijven niet mee het dagelijks werk voor elkaar te krijgen.

Daarom is het goed om naar andere oplossingen dan ‘meer handjes’ te kijken. Een belangrijke kans is automatiseren. Dat is niet alleen de korte route naar meer rendement, maar ook nog eens heel haalbaar.

Handmatig werk

Onze ERP-software LiemarX beschikt over allerlei functionaliteiten om handmatig werk flink te verminderen of zelfs te elimineren. Denk aan automatische informatieverwerking tijdens de werkvoorbereiding, aansturing van het machinepark, factuur- en certificaatverwerking.

Inzicht en controle

Om een hoog rendement te behalen, is het essentieel dat informatie tijdens de (werk)voorbereiding eenvoudig, snel en zonder problemen verwerkt wordt. Dat geldt ook voor de aansturing van het machinepark, zoals bijvoorbeeld de plaatverwerkingsmachine. Door een optimale koppeling met LiemarX is er altijd up-to-date inzicht en controle over de projecten én de bedrijfsvoering.

In de praktijk

We kregen feedback van een van onze klanten: ‘Met trots melden wij dat we nu een pak tijd besparen bij het inlezen van de gegevens. Zonder al te veel kosten heeft dit de werkvoorbereiding écht verbeterd! Het (geautomatiseerd) omzetten en inlezen van gegevens met technische data gaat nu veel sneller, zonder kans op fouten of vergissingen.’

En de tijd die je daarmee bespaart, kun je besteden aan andere werkzaamheden. Zo kun je dus meer bereiken met dezelfde inspanning.

Meer weten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om meer rendement te behalen in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over. Bel ons op +31 (0) 40 24 84 041 om jouw organisatie te bespreken. Ook kun je op onze website terecht voor meer informatie: www.liemar.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details