Platform over beton en staal in de bouw
BetonKanoRace 2023. Schrijf je in voor het pre-event BetonKanoRace 2023.

BetonKanoRace 2023. Schrijf je in voor het pre-event BetonKanoRace 2023.

Wat is de BetonKanoRace?

De BetonKanoRace is een jaarlijks evenement voor en door studenten civiele techniek en bouwkunde. Het is een unieke race met zelfgemaakte kano’s van beton, waarbij studenten laten zien dat er meer mogelijkheden zijn met beton dan het maken van funderingen, vloeren en kolommen. Honderden enthousiaste studenten werken maandenlang aan het bouwen van een kano die snel, duurzaam en innovatief is. De BKR is daardoor een activiteit waarbij onderwijs, technologie, gezelligheid en sport aan elkaar gekoppeld worden. Een combinatie van domme kracht en slimme ideeën.

Wanneer is de BetonKanoRace?

In 2023 (van 12 t/m 14 mei) wordt de BetonKanoRace georganiseerd door U-BASE, ofwel United Building And Structurual Engineering Association van de TU Delft. Dit is de studievereniging voor masterstudenten van de richtingen Construction Materials en Structural Engineering van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen. U-BASE focust zich op het in contact brengen van studenten met elkaar en met bedrijven, middels lezingen, symposia, excursies en andere evenementen.

Al ingeschreven voor het Pre-Event?

Op vrijdag 31 maart organiseert Nebest in samenwerking met de Betonvereniging en TU Delft het (kosteloze) pre-event in voorbereiding op de Betonkanorace 2023. Tijdens de workshops Betontechnologie, Betononderhoud, Laboratorium en Meettechnieken wordt de kennis van studenten met betrekking tot beton flink op de proef gesteld. Dit met het oog op de Betonkanorace maar vooral om studenten van technische bagage te voorzien die goed van pas zal komen tijdens hun werkzame leven. Als afsluiting van deze interactieve dag zal er een netwerkborrel plaatsvinden waarbij het bedrijfsleven wordt uitgedaagd om te participeren binnen de Betonkanorace en in contact te komen met deelnemende studenten.

Nog niet aangemeld? Dat is nog mogelijk door te mailen naar [email protected] onder vermelding van:

  1. Pre-event BetonKanoRace 2023
  2. Naam van onderwijsinstelling
  3. Naam/namen, woonplaats en e-mailadres(sen) van de deelnemer(s)
  4. Voorkeurstaal (Nederlands/Engels)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details