Platform over beton en staal in de bouw
Bocad is back! En via Liemar Software blijf je op de hoogte

Bocad is back! En via Liemar Software blijf je op de hoogte

Het was druk op onze stand tijdens de staalbouwdag. Naast Liemar was natuurlijk ook Bocad in persoon aanwezig, want Bocad is back! Als Value Added Reseller voor Schuller & Company ondersteunt Liemar Software klanten ook met Bocad op alle mogelijke manieren. Naast het verzorgen van (specifieke) trainingen en opleidingen, bieden we support op het gebied van implementaties en verdere inrichting van het pakket. Medio november komt er een gloednieuwe versie van Bocad uit, waar veel nieuwe ontwikkelingen in zitten. Daar zullen we in de komende periode veel aandacht aan besteden.

VAR

Dit voorjaar hebben Schuller & Company en Liemar Software hun samenwerking geformaliseerd met de ondertekening van een vernieuwde VAR-overeenkomst voor Bocad. Liemar Software blijft dé Value Added Reseller (VAR) leverancier van deze software én het eerste aanspreekpunt voor gebruikers.

Met de ondertekening van deze overeenkomst zal er intensiever samengewerkt gaan worden aan de verdere ontwikkeling en integratie van Bocad en LiemarX. ‘Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van nieuwe updates en ontwikkelingen voor de gebruiker. Zo is niet alleen de look-and-feel van het pakket grondig herzien, maar ook in de techniek is er doorontwikkeld,’ aldus Helmut Schuller. ‘En dat zullen we blijven doen, want we hebben ons ontwikkelteam al fors uitgebreid.’

Meer rendement

Door dit partnerschap blijven we je als staalbouwprofessional ondersteunen met het efficiënter en compleet geïntegreerd inrichten van je productieproces en het behalen van meer rendement. Niels Oudenaarden: ‘Zowel bij Schuller & Company als Liemar Software staat de klant centraal! Servicegericht DNA, waarmee we op alle vlakken willen bijdragen aan een zo groot mogelijk rendement voor onze klanten. Met deze samenwerking kunnen we daar nog meer stappen in gaan zetten. Zeker als je kijkt naar alle (technologische) ontwikkelingen op vooral digitale samenwerking. Er zijn veel meer klanten die de voordelen van deze synergie verdienen.’

Blijf op de hoogte

Via onze website, ons LinkedIn-kanaal en onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Bocad. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan in via onze website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details