Platform over beton en staal in de bouw
Bouw Compleet, het feest voor Bouwend Noordoost Nederland      

Bouw Compleet, het feest voor Bouwend Noordoost Nederland      

Op 9, 10 en 11 oktober 2019 vindt de 22steeditie van Bouw Compleet in Evenementenhal Hardenberg plaats. Op deze drie beursdagen bent u van harte welkom van 13:00 uur tot 15:00 uur. Bouw Compleet is de ontmoetingsplek van Noordoost Nederland waar alle onderdelen uit de bouwbranche samenkomen. Bouw Compleet biedt volop mogelijkheid om contacten te leggen en te versterken met exposanten uit de regio. Op de vakbeurs schitteren ook mooie landelijke namen, maar vooral regionale spelers, waardoor zichtbaar wordt wat speelt in de regio. Het is tevens de plek waar de vakman inspiratie op doet om zijn werk efficiënter uit te kunnen voeren en na zijn bezoek aan de vakbeurs weet hij wat er speelt in zijn vakgebied. Meer informatie? Houd de website van Bouw Compleet in de gaten www.bouwcompleet-hardenberg.nl

Vernieuwd concept
Het beursconcept van Bouw Compleet is aanzienlijk op de schop gegaan. De organisator Easyfairs heeft alle wensen van bezoekers en exposanten in kaart gebracht. Naar aanleiding van deze behoeften uit de bouwbranche is het concept van Bouw Compleet vernieuwd. De beurs wordt het feest voor bouwend Noordoost-Nederland. Zo is de beursdata aangepast naar woensdag 9 tot en met vrijdag 11 oktober 2019 en is een volledige beurshal ingericht met als thema ‘Leven in de Bouwerij’ waar fun, entertainment en netwerken samenkomen. De overige hallen zijn geclusterd per thema en de segmenten verf, glas en afbouw zijn opgenomen binnen het Bouw Compleet-concept. Het nieuwe beursconcept trekt ook nieuwe exposanten aan, waarom Saint-Gobain Weber Beamix, Point line, Velux Commercial, Remix Droge Mortel en Topspin.

Liveband tijdens de VrijMiBo
In tegenstelling tot voorgaande jaren sluiten we Bouw Compleet af op vrijdag 11 oktober. Dit biedt u de gelegenheid om de werkweek af te sluiten op Bouw Compleet tijdens de VrijdagMiddagBorrel (VrijMiBo) in hal 3, in de Bouwerij. Gedurende drie beursdagen draait hier een DJ en op de vrijdagavond treedt een band op. U bent hier van harte welkom om te ‘proosten in het Oosten’.

Bouw Compleet

Personeelstekort in de sector
Bouw Compleet is hét platform voor het werven van nieuw personeel. De beurs brengt vraag en aanbod bij elkaar op het Toekomstplein, waar bezoekers vacatures kunnen bekijken van deelnemende exposanten. Ook nodigen we studenten, die een beroepsgerichte opleiding volgen, uit om de vakbeurs te bezoeken en zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Rondom het Toekomstplein zijn partijen vertegenwoordigd als opleidingsinstituten en detacheringsbureaus. Middels dit initiatief geeft Bouw Compleet antwoord op de vraag naar en het gebrek aan nieuw personeel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details