Platform over beton en staal in de bouw
De 22ste editie van Bouw Compleet gaat van start!

De 22ste editie van Bouw Compleet gaat van start!

Het is zover. Op 9, 10 en 11 oktober 2019 vindt de 22ste editie van Bouw Compleet in Evenementen Hardenberg plaats. Bouw Compleet is dé ontmoetingsplek van Noordoost-Nederland waar alle onderdelen uit de bouwbranche samenkomen. Dit jaar sluiten we de werkweek op een feestelijke wijze af op Bouw Compleet. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u op de vrijdagavond genieten van de live band Say Cheese.

Indeling op thema

De vakbeurs is helder ingedeeld, iedere hal heeft zijn eigen thema. Hal 1 is bestemd voor Bouwmaterialen en Constructie, Hal 2 biedt ruimte aan Ruwbouw en Beton, Hal 3, De Bouwerij, is het interactieve, uitdagende deel van de beurs met een centraal podium, een lounge en VIP gedeelte. En in Hal 4 vindt u alles op gebied van gereedschappen en afbouw met als centraal punt het activiteitenplein. Op dit activiteitenplein worden dagelijks demonstraties verzorgd door exposanten als Bostik, Atek en Arnink.

In de Bouwerij kunt u het beleven!

Hal 3 staat dit jaar in het teken van fun, entertainment en netwerken. Zo treft u in deze hal exposanten aan als WOOWN®, het bouwconcept waarbij kwaliteit, innovatie en bouwsnelheid voorop staan. Ook BMN Bouwmaterialen presenteert zich in één van de lounges. BMN presenteert hier de BMN Connect app. Met deze app kunt u een woning opnemen en gelijk uw bestelling plaatsen. Tevens kunt u uw kennis over ‘veilig werken’ bij Volandis, waar u uw collega kunt uitdagen op de ‘Kop van Jut’. Of doe mee met één van de Pubquizen die georganiseerd worden door onder meer Zelfstandigen Bouw. Deze ondernemersorganisatie is er voor alle zzp’ers in de bouw, hout en techniek. Op Bouw Compleet vertellen ze u meer over AOV Bouw.

Toekomstplein

Op het Toekmostplein in hal 1 komen vraag en aanbod samen. Zo treft u hier openstaande vacatures van exposanten. Zo verzorgt PBOP iedere dag op het Toekomstplein een korte presentatie waar stress en burn-out preventie centraal staan. Daarnaast is er volop gelegenheid om u te laten informeren over toekomstmogelijkheden in de bouw, zowel voor scholieren en studenten als voor zij-instromers en werkenden in de bouw. Er zijn diverse detacheringsbureaus die graag in gesprek komen met werkgevers en werknemers evenals opleidingsinstituten, zoals Bouwmensen en NOA Opleidingsbedrijf Afbouw. Ook is CNV Vakmensen dit jaar vertegenwoordigd in hal 1 en presenteren dit jaar de Escapekeet of doe mee met de quiz en win superleuke prijzen.

Vraag vandaag nog eenvoudig uw gratis tickets aan!

Via www.evenementenhal.nl/bouw-hb met registratiecode 61900014138.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details