Platform over beton en staal in de bouw
De Gilde Groep neemt Parallel over

De Gilde Groep neemt Parallel over

De Gilde Groep neemt per 1 december branchegenoot Parallel uit Heerenveen over. Alle werknemers zullen vanaf die datum voor De Gilde Groep aan de slag gaan. Ook directeur eigenaar Bennie Schnoing maakt de overstap.

De overname past binnen de groeiambities van De Gilde Groep, dat vakmensen inzet voor projecten in de betonbouw en elektrotechniek. Directeur Alfred Nanninga over de overname: “Parallel bestaat al ruim 23 jaar en heeft veel ervaring met het leveren van vakmensen in de bouw. Hun werkwijze past uitstekend bij ons: de juiste vakmensen vinden voor het realiseren van projecten door inventarisatie, monitoring en begeleiding. Met deze overname verstevigen we onze positie als partner in de bouwketen. Zowel Bennie als zijn medewerkers vormen een welkome aanvulling voor onze organisatie. Door de krachten te bundelen hebben opdrachtgevers met één aanspreekpunt een slagvaardige specialist op hun project.”

Ook Schnoing is tevreden met de overname van zijn bedrijf. “Ik heb mijn bedrijf vanaf de grond opgebouwd en ik ben er trots op dat ik met De Gilde Groep een betrouwbare nieuwe eigenaar heb gevonden. Ik heb De Gilde Groep leren kennen als een organisatie die zich met hart en ziel inzet voor zijn vakmensen. Ze werken bovendien voor grote en complexe projecten en de ervaring van Parallel vormt een goede aanvulling.”

Met de overname per 1 december 2020 komen de afzonderlijke activiteiten van Parallel te vervallen. De vakmensen die voor ze aan het werk zijn, zullen hun werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers vanzelfsprekend voortzetten, maar onder de vlag van De Gilde Groep. Schnoing zal zijn ruime ervaring en kennis van de branche nu voor De Gilde Groep gaan inzetten en zich vooral richten op zaken als veiligheid, kwaliteit en productie.

Over De Gilde Groep

De Gilde Groep levert vakmensen voor het realiseren van projecten in de betonbouw en elektrotechniek. Dat doen ze door de werkzaamheden binnen een project uitgebreid te inventariseren om zo de juiste vakmensen in te kunnen zetten. Door continue monitoring en begeleiding van het project en het welzijn van de vakmensen zorgt De Gilde Groep voor een voorspelbare uitvoering.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details