Platform over beton en staal in de bouw
De lancering van Leviat verenigt bedrijven in de divisie bouwaccessoires onder een nieuw wereldwijd merk

De lancering van Leviat verenigt bedrijven in de divisie bouwaccessoires onder een nieuw wereldwijd merk

Leviat, het nieuwe wereldwijde merk voor CRH-bedrijven in de divisie construction accessories, wordt vandaag gelanceerd. Onder het merk Leviat komen toonaangevende namen, waaronder Ancon, HALFEN, Helifix en Plaka, samen als één wereldwijd bedrijf, waardoor een wereldleider ontstaat op het gebied van verbindings-, bevestigings- en verankeringstechnologie.

Bekende en vertrouwde merkproducten, zoals Ancon dwarskrachtaansluitingen, HALFEN ankerrails en Plaka betonaccessoires, zullen deel uitmaken van Leviat’s uitgebreide wereldwijde productportfolio en zullen door Leviat op de markt blijven worden gebracht en ontwikkeld.

Leviat heeft bijna 3.000 medewerkers op 60 locaties wereldwijd. Als één wereldwijd bedrijf biedt Leviat klanten meer technische expertise en middelen, een grotere en flexibelere supply chain en betere, snellere innovatie.

Ga naar Leviat.com voor meer informatie, inclusief de volledige reeks productmerken en internationale contactgegevens.

Mehmet Pekarun, algemeen directeur van Leviat, zei: “Vandaag lanceren we officieel onze nieuwe Leviat-identiteit wereldwijd. Het is een belangrijke ontwikkeling die ons bedrijf verder zal versterken, aangezien we de expertise en middelen van onze bestaande bedrijven voor bouwaccessoires bundelen onder één wereldwijd merk.”

“Door samen te werken als één wereldwijd team, zijn we beter uitgerust om onze volledige ontwerp- en productiemiddelen, verspreid over vier continenten, te benutten en ervoor te zorgen dat Leviat nog beter kan inspelen op veranderende klantbehoeften. Door onze technische expertise, marktkennis en onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten te combineren, kan Leviat de lancering van nieuwe, baanbrekende bouwinnovaties versnellen.”

“Wat de toekomstige eisen van onze branche ook mogen zijn, als Leviat zijn we er klaar voor!”

Over Leviat

Leviat, een CRH-bedrijf, is een wereldleider op het gebied van verbindings-, bevestigings-, hijs- en verankeringstechnologie voor de bouwsector. De technische producten en innovatieve bouwoplossingen van Leviat worden gebruikt in verschillende marktsegmenten, van woningen tot infrastructuur, waardoor onze klanten beter, sterker, veiliger en sneller kunnen bouwen. Het bedrijf heeft 3.000 mensen in dienst op 60 locaties in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australazië. Leviat’s reeks vertrouwde productmerken omvatten Ancon, HALFEN, Plaka en Meadow Burke.

Ga voor meer informatie naar www.leviat.com

Over CRH

CRH (LSE: CRH, ISE: CRG, NYSE: CRH) is het toonaangevende bouwmaterialenbedrijf ter wereld, met 79.200 medewerkers op ongeveer 3.100 bedrijfslocaties in 30 landen. Het is het grootste bedrijf in bouwmaterialen in Noord-Amerika, een toonaangevend bedrijf in zware materialen in Europa en heeft posities in zowel Azië als Zuid-Amerika. CRH produceert en levert een reeks geïntegreerde bouwmaterialen, producten en innovatieve oplossingen die overal in de bouwsector te vinden zijn, van grote openbare infrastructuurprojecten tot commerciële gebouwen en woningen. CRH is een Fortune 500-bedrijf en maakt deel uit van de FTSE 100 Index, de EURO STOXX 50 Index, de ISEQ 20 en de Dow Jones Sustainability Index (DJSI) Europe. De American Depositary Shares van CRH zijn genoteerd aan de NYSE.

Ga voor meer informatie naar www.crh.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details