Platform over beton en staal in de bouw
Één vloersysteem, één garantie, meer comfort, meer rendement en meer zekerheid
Een gietdekvloer vraagt geen verdichting, maar hoeft enkel te worden verdeeld.

Één vloersysteem, één garantie, meer comfort, meer rendement en meer zekerheid

Als gevolg van de toegenomen eisen en prestaties van een gebouw zijn opdrachtgevers steeds meer op zoek naar totaaloplossingen. Met 45 jaar ervaring in afwerkvloeren combineert Van Rijbroek met VR Airfloor Acoustic® Plus een totaaloplossing voor drie disciplines: isolatie, vloerverwarming én een gietdekvloer. Eén systeem voor een vaste prijs, compleet geleverd en aangelegd met garantie.

VR Airfloor Acoustic® is de nieuwe norm voor het elimineren van contactgeluid, voor het efficiënt aanbrengen van de vloerverwarming en tevens voor een goede thermische isolatie.

De zwevende anhydriet gietdekvloer wint aan populariteit. De dekvloer en vloerafwerking zijn losgekoppeld van de constructie waardoor de kans op scheurvorming en daarmee schade aan de vloerafwerking minimaal is. De zwevende dekvloer wordt door Van Rijbroek aangebracht op VR Airfloor Acoustic®. Dit geluidwerende isolatieproduct is de nieuwe norm voor het elimineren van contactgeluid, voor het efficiënt aanbrengen van de vloerverwarming en tevens voor een goede thermische isolatie. 

De combinatie van een gietdekvloer met de VR Airfloor Acoustic®-isolatie zorgt voor 40% snellere opwarmtijden en 10% meer afgifte.

Uitstekende omsluiting

De keuze voor de gietdekvloer wordt steeds vaker gemaakt. Deze tendens is logisch te verklaren gezien de Arbovriendelijke verwerking en de hoge buig-trek- en druksterkte die noodzakelijk is bij zwevende dekvloeren. Een gietdekvloer vraagt geen verdichting, maar hoeft enkel te worden verdeeld. Vanwege de hoge buig-trek- en druksterkte heeft de gietdekvloer geen problemen om de lichte beweging van de isolatie of vloerverwarmingsleidingen op te vangen, zodat scheuren of schade worden voorkomen. Doordat de vloeibare mortel de verwarmingsbuis uitstekend omsluit is een optimale warmteafgifte en daarmee een beter rendement van de vloerverwarming gegarandeerd. De combinatie van een gietdekvloer met de VR Airfloor Acoustic®-isolatie zorgt voor 40% snellere opwarmtijden en 10% meer afgifte. 

Met VR Airfloor Acoustic® Plus biedt Van Rijbroek een totaaloplossing voor drie disciplines: isolatie, vloerverwarming én een gietdekvloer.

Met de totaaloplossing VR Airfloor Acoustic® Plus neemt Van Rijbroek zowel de VR Airfloor Acoustic®-isolatie, de aanleg van de vloerverwarming als het aanbrengen van de gietdekvloer volledig voor haar rekening. Opdrachtgevers hebben slechts één aanspreekpunt voor al deze disciplines, want Van Rijbroek houdt alles in eigen hand. Dat resulteert in een optimale planning en doorlooptijd, meer comfort en zekerheid en uiteindelijk in een beter rendement omdat alle parameters perfect op elkaar zijn afgestemd. 

Meer weten? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op met Vloerenbedrijf van Rijbroek, sinds 1976 de onafhankelijk specialist in (zwevende) gietdekvloeren, zandcementdekvloeren en totaaloplossingen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details