Platform over beton en staal in de bouw
Lantek Powersyncmodule voor integratie met LiemarX

Lantek Powersyncmodule voor integratie met LiemarX

In nauwe samenwerking met het support team van CNC Gear hebben we een koppeling gemaakt om het materiaalverbruik vanuit Lantek-aangestuurde machines direct in LiemarX te boeken. Hiermee zetten we gezamenlijk een volgende stap in het realiseren van een geïntegreerde werking van beide pakketten.

De koppeling tussen LiemarX en Lantek wordt gerealiseerd met het productiebeheer systeem Lantek Manager en bijbehorende Powersyncmodule voor de integratie van Lantek met externe ERP-systemen. De Lantek Manager stelt de gebruiker in staat om orders te combineren voor een efficiënt productieproces met een optimaal materiaalverbruik voor alle machineprocessen die via Lantek-CAD/CAM systemen worden aangestuurd. Door de Lantek Manager behoudt de gebruiker overzicht over productiestatus en productiecapaciteit en deze data is via de Powersyncmodule ook beschikbaar te maken in het LiemarX ERP-systeem.

De Lantek Manager registreert het materiaalverbruik en die informatie wordt rechtstreeks in LiemarX geïmporteerd. Daardoor maken gebruikers van beide programma’s een enorme efficiëntieslag. Barry van den Reek, technisch directeur bij Liemar Software: ‘Er komt een grote hoeveelheid handmatig werk te vervallen en er kunnen ook geen fouten meer gemaakt worden met het overnemen van geschreven lijstjes. Ook is er door deze koppeling eenvoudig meer detail aan te brengen in het plaatverbruik, denk aan dikte en kwaliteit.’

CNC Gear

CNC Gear is officieel importeur van Lantek CAD/CAM-systemen in Nederland en België. De software is ongeëvenaard in de aansturing van machines en stelt gebruikers in staat op de meest effectieve manier te lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, autogeensnijden, ponsen en/of te boren en zagen. CNC Gear ondersteunt gebruikers van de Lantek-software bij optimalisatie van machineaansturing. De koppeling met LiemarX is daar een mooie stap in.

Kijk je mee?

In dit filmpje krijg je alvast een indruk van het gebruiksgemak dat deze koppeling met zich meebrengt. Gebruik je de CAD/CAM-software van Lantek en de ERP-software van Liemar of overweeg je ermee te starten? Neem dan vooral contact met ons op. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details