Platform over beton en staal in de bouw
Maatwerk in brandveiligheid
PROTHERM LIGHT wit. (Beeld: REPPEL)

Maatwerk in brandveiligheid

Met een compleet pakket van brandwerende spuitmortels, plaatmateriaal, coatings en afdichtingsmaterialen voor doorvoeringen levert specialist in passieve bouwkundige brandveiligheid REPPEL een totaaloplossing voor het brandwerend bekleden van stalen en betonnen constructies en de vervaardiging van compartimenteringen in de bouw en industrie.

Tekst en beeld | REPPEL b.v. Bouwspecialiteiten

Met deskundig advies van ontwerpfase tot periodiek onderhoud en uitvoering via gespecialiseerde applicatiebedrijven biedt REPPEL de zekerheid van een optimale passieve brandveiligheid in gebouwen. Passieve brandpreventie volgens de regelgeving, met aandacht voor milieu en duurzaamheid staat hierbij centraal.

De service van REPPEL stopt niet bij het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en productadvies. Een betrokken werkwijze, actief meedenken en oog voor detail, in nauwe samenwerking met leveranciers en gespecialiseerde applicatiebedrijven dragen ertoe bij dat alle werkzaamheden voor de noodzakelijke brandwerende voorzieningen naadloos in uw bouwproject ingepast kunnen worden.

Nieuwe brandwerende spuitmortels

Om op ieder project in de bouw en industrie de beste morteloplossing te kunnen leveren, werkt REPPEL samen met fabrikanten als Isolatek, Promat en Edilteco. De productontwikkeling van brandwerende spuitmortels staat bij deze gerenommeerde fabrikanten zeker niet stil. Zo levert REPPEL tegenwoordig PROTHERM LIGHT, een lichtgewicht brandwerende spuitmortel op basis van witte EPS-korrels, cement en speciale additieven. Naast het zeer lage gewicht is PROTHERM LIGHT ook uniek omdat de mortel verkrijgbaar is in de kleur wit. Ook ISOLATEK Type 400 is nieuw in het assortiment. Deze cementgebonden spuitmortel is door het gebruik van ‘recycled content’ de duurzame en milieuverantwoordelijke opvolger van ISOLATEK Type CP-2.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details