Platform over beton en staal in de bouw
Nieuws

Nieuwe bestuurssamenstelling VSB sectie Betonbekistingbedrijven

vsb_kees_de_bont-kopieren

11 juni 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Tijdens de voorjaarsvergadering van de VSB is Kees de Bont toegetreden tot het bestuur van de sectie Betonbekistingbedrijven van de VSB. Kees vervangt de aftredende René van Zutven en zal binnen het bestuur het eerste aanspreekpunt worden voor de onderwerpen techniek en de Richtlijn Betonbekistingen en Ondersteuningsconstructies.

Het sectiebestuur bestaat daarmee uit voorzitter Jan Remmits (Safe/Safe Montage), Peter Kraaijeveld (Hendriks Groep), Jan Thomassen (NOE-Bekistingtechniek) en Kees de Bont (Hünnebeck). Het Algemeen Bestuur van de VSB blijft bestaan uit Frank Klessens (sectie Hoogwerkbedrijven, voorzitter), Jan Remmits (sectie Betonbekistingbedrijven, penningmeester) en Gijs Buijs (sectie Steigerbedrijven).

Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven

De Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven VSB telt met leden en donateurs inmiddels circa 85 bedrijven. De leden alleen al vertegenwoordigen een geschatte jaaromzet van 800 miljoen euro. De breed georiënteerde achterban van de VSB streeft één gemeenschappelijk doel na: het bieden van een veilige werkplek op hoogte.

Verdeeld in drie secties van montagebedrijven, fabrikanten, leveranciers en verhuurbedrijven, wordt het complete scala van arbeidsmiddelen en producten vertegenwoordigd. Van stalen steigers, rolsteigers, ladders, trappen, hefsteigers, bouwliften, hoogwerkers en hangbruginstallaties tot betonbekistingen, ondersteuningsconstructies en gevelonderhouds-installaties.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details