Platform over beton en staal in de bouw
Soundless te zien op Architect@Work in Rotterdam

Soundless te zien op Architect@Work in Rotterdam

Soundless Acoustics nodigt u uit voor de beurs ARCHITECT@WORK in Rotterdam op 16 & 17 september voor een kennismaking met de nieuwste innovaties op het gebied van ruimteakoestiek optimalisering.

Soundblox voor optimale ruimteakoestiek

Goede akoestiek in een ruimte is essentieel, dit draagt bij aan een optimale ruimtebeleving en een goede spraakverstaanbaarheid. Vooral in de utiliteitsbouw waar kennisoverdracht plaatsvindt, zorg wordt geleverd of bijvoorbeeld overheidsprojecten bijdragen aan een gezonde leefomgeving.

Soundblox akoestische betonblokken zijn speciaal ontworpen om hinderlijke nagalm in een ruimte zodanig te reduceren dat kennis beter wordt overgedragen en er een prettige geluidsbeleving ontstaat. Daarmee wordt de aandachtscurve van mensen in de ruimte verlengd, ziekteverzuim gereduceerd en herstel bevorderd.

Soundless Acoustics

Geluidsabsorptie, isolatie en brandwerendheid in één wand

Soundblox heeft de oplossing voor geluidsabsorptie, geluidsisolatie en brandwerendheid allemaal in één robuuste wand geïntegreerd! Hoge muren optrekken is met Soundblox geen enkel probleem! Binnenkort worden er Soundblox leverbaar die op CO-2 negatieve wijze zijn geproduceerd. Hierbij is er CO-2 uit de lucht te gehaald en gebruikt voor de uitharding van de blokken. Daarover volgt snel meer nieuws!

Soundless Acoustics

Speciaal design met 100% natuurlijke mosbedekking

Door de vele mogelijkheden aan kleuren, passen Soundblox in elk design. Soundless Acoustics presenteert graag de Soundless Green Wall met mosbedekking, die elke ontvangsthal, foyer of conference room een natuurlijke en bijzondere uitstraling geeft.  Dit mos heeft geen water of daglicht nodig en is dus volledig onderhoudsvrij. De robuustheid en de geluidsabsorberende eigenschappen van Soundblox met de natuurlijke mosbedekking vormen bijzondere synergie!

Goed nieuws voor iedereen die niet in de gelegenheid is om persoonlijk dit event te bezoeken maar toch graag de innovaties wil ervaren! Het is namelijk ook mogelijk om een gratis on-line tour te boeken.

Wij zien u graag in op 17 of 18 September in Ahoy Rotterdam!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details