Platform over beton en staal in de bouw
Sterke bedrijven investeren in ‘Balkonfabriek’

Sterke bedrijven investeren in ‘Balkonfabriek’

‘Balkonfabriek’ wordt na een gedegen voorbereiding in de markt gezet door drie sterke marktpartijen. Renovum, Hi-Con en Schöck steken know-how, geld en personeel in het initiatief om de groei en productontwikkeling van de gespecialiseerde balkonbouwer te versnellen. Balkonfabriek is hierdoor in staat om vrijwel elk bestaand casco van een nieuw vrij uitkragend balkon te voorzien.

‘Balkonfabriek’ is de gespecialiseerde co-maker op het gebied van balkonbouw. Focus ligt op technisch uitdagende renovatie- en transformatieprojecten. ‘Balkonfabriek’ biedt prefab totaaloplossingen die achteraf en steigerloos gerealiseerd kunnen worden.

De kennis gedreven organisatie, met eigen productie en assemblage, is samengesteld uit een team van mensen die het hele realisatieproces van engineering tot en met oplevering, van aanbesteding tot uitvoering, uit handen nemen. Balkonfabriek beschikt over kennis van constructiewerken, koudebrugvrije verankeringen, hogesterkte beton en balustrades. Eigen projectmanagement verzorgt de volledige bouwlogistiek en montage.

Balkonfabriek levert standaardmaatwerkoplossingen. De balkonsystemen zijn modulair opgebouwd en daardoor in uiteenlopende situaties en in verschillende uitvoeringen toepasbaar. Dit geeft architecten de vrijheid om esthetisch passende ontwerpen te realiseren. De balkons voegen waarde toe aan woongebouwen, bieden comfort voor de gebruiker en verhogen de restlevensduur.

Meer weten?

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste alle informatie over de Balkonfabriek. Tijdens GEVEL 2020, 28-30 januari 2020, in Ahoy Rotterdam is de officiële marktintroductie van Balkonfabriek.

Over Balkonfabriek

Balkonfabriek is ontstaan uit een samenwerking van gerenommeerde marktpartijen, Hi-Con, Schöck en Renovum. Met deze combinatie is een sterke bouwpartner gevormd die met de inzet van de verschillende specialiteiten en ervaringen een grote bijdrage levert aan renovatie- en transformatieprojecten. Samen zijn diverse hoogwaardige balkonoplossingen ontwikkeld en daarmee een antwoord op de verduurzaming van het huidige woningbestand.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details