Platform over beton en staal in de bouw
Vernieuwde samenwerking voor Bocad 3D-constructiesoftware

Vernieuwde samenwerking voor Bocad 3D-constructiesoftware

Op woensdag 31 mei hebben Schuller & Company en Liemar Software hun samenwerking geformaliseerd met de ondertekening van een vernieuwde VAR-overeenkomst. Liemar Software blijft dé Value Added Reseller (VAR) leverancier van deze software én het eerste aanspreekpunt voor gebruikers.

Met de ondertekening van deze overeenkomst zal er intensiever samengewerkt gaan worden aan de verdere ontwikkeling en integratie van Bocad en LiemarX. ‘Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van nieuwe updates en ontwikkelingen voor de gebruiker. Zo is niet alleen de look-and-feel van het pakket grondig herzien, maar ook in de techniek is er doorontwikkeld,’ aldus Helmut Schuller. ‘En dat zullen we blijven doen, want we hebben ons ontwikkelteam al fors uitgebreid.’

Door dit partnerschap blijven we je als staalbouwprofessional ondersteunen met het efficiënter en compleet geïntegreerd inrichten van je productieproces en het behalen van meer rendement. Niels Oudenaarden: ‘Zowel bij Schuller & Company als Liemar Software staat de klant centraal! Servicegericht DNA, waarmee we op alle vlakken willen bijdragen aan een zo groot mogelijk rendement voor onze klanten. Met deze samenwerking kunnen we daar nog meer stappen in gaan zetten. Zeker als je kijkt naar alle (technologische) ontwikkelingen op vooral digitale samenwerking. Er zijn veel meer klanten die de voordelen van deze synergie verdienen.’

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen die er zijn in de samenwerking? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.

Over Bocad

Bocad is een ontwerp- en modelleersoftware voor constructietechniek. Het ondersteunt ontwerpers en ingenieurs bij het maken van digitale modellen, integratie in BIM-projectenproductie- en montagetekeningen en digitale taakbestanden.

Neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden van Bocad en LiemarX? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak. We horen graag van je! Bel ons op +31 (0) 40 24 84 041 om jouw mogelijkheden te bespreken. Ook kun je op onze website terecht voor meer informatie: www.liemar.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details