Platform over beton en staal in de bouw
Willy Naessens loves you!

Willy Naessens loves you!

De Willy Naessens Group lanceert de campagne: “Willy Naessens loves you”

Willy Naessens, de ondernemer van de gelijknamige Willy Naessens Group uit Wortegem-Petegem, viert zijn verjaardag op Valentijn. Aangezien Valentijn de dag van de liefde is, bestaat er geen mooiere dag om de campagne ‘Willy Naessens loves you’ te lanceren. De site www.willynaessenslovesyou.be is een spiksplinternieuwe jobsite, waarin we nog duidelijker willen maken welke talenten de Willy Naessens Group vandaag en morgen nodig heeft om te kunnen groeien.

“Bij ons is het aantrekken van het juiste talent één ding, maar we vinden het minstens even belangrijk om onze liefde te tonen voor al onze medewerkers binnen de Group. Vandaar ook de keuze voor de nieuwe naam “Willy Naessens loves you” waarin we heel duidelijk willen maken dat wij er zijn voor al onze medewerkers en samen met hen een mooi traject willen afleggen.”, licht Willy Naessens toe.

“Eigenlijk willen we met ‘Willy Naessens loves you’ alle initiatieven bundelen die we organiseren voor onze medewerkers. Zo krijgt iedereen van mij bijvoorbeeld elk jaar een cadeau op mijn verjaardag, dit is echt een traditie. Ik heb ook al mijn medewerkers uitgenodigd op mijn trouwfeest. We organiseren een familiedag waarop iedereen met zijn gezin wordt uitgenodigd. Elke zomer voorzien wij ook voor de bedrijven in de buurt van Elsegem een kinderopvang. En voor mijn medewerkers investeer ik altijd in het beste materiaal om mee te werken. Kortom, ik heb veel liefde voor iedereen en ik deel graag. Alleen Marie-Jeanne hou ik voor mij alleen. Op een babyborrel is het nog even wachten, maar van zodra het zover is, is iedereen zeker uitgenodigd!”, lacht Willy.

Wil je ook deel uitmaken van onze familie? Surf dan naar www.willynaessenslovesyou.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details