Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

Progress Software Development GmbH

Progress Software Development

A PROGRESS GROUP company

Wij zijn uw gespecialiseerde digitalisatiepartner in de prefab beton- en wapeningsindustrie, als het gaat om het leveren van toekomstgerichte oplossingen en u op uw weg richting een digitaal bedrijf te begeleiden.

Een digitale onderneming staat garant voor concurrentievermogen en laat zien hoe middelen, tijd en medewerkers nog efficiënter kunnen worden ingezet. Wij combineren de echte en de digitale wereld op flexibele wijze voor u en uw bedrijf.

Bij PROGRESS GROUP bewandelen we samen het pad van digitale transformatie. Dankzij ons sterk geïntegreerde ecosysteem op het gebied van automatisering, bouwsystemen en digitalisatie begrijpt PROGRESS GROUP uw uitdagingen als geen ander. Wij stellen dan ook hoge eisen om het beste te bereiken met onze digitale oplossingen.

Producten

Of het nu gaat om Mobile, IoT, Digital Twin, Robotics, Cloud of AI, onze op maat gemaakte en bewezen softwareoplossingen ondersteunen al uw bedrijfsprocessen en zijn gebaseerd op deze drie pijlers: BIM, ERP en MES. Als full-service provider garanderen wij een perfecte integratie van alle bedrijfs- en productieprocessen uit één hand.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Software Adres Julius-Durst-Straße 100
39042 Brixen
Italië
Telefoonnummer +39 0472 979 159 E-mailadres [email protected] Website progress-psd.com/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details