Platform over beton en staal in de bouw
Boma Staalbouw: een dag consultancy helpt de volgende stap te zetten

Boma Staalbouw: een dag consultancy helpt de volgende stap te zetten

‘Zo’n dag persoonlijk contact heeft écht een meerwaarde ten opzichte van het telefonisch contact of via de Teams, want het werkt zo veel beter dan via de telefoon. Je wijst eens wat aan, kliedert op een blaadje en discussieert toch makkelijker. Dat is zo waardevol en levert écht begrip op.’ Eduard Bouwhuis, DGA van Boma Staalbouw, kijkt terug op een dag LiemarX-consultancy met Hein van Beers.

Boma Staalbouw heeft de ERP-software nu een aantal jaar in gebruik. ‘We zijn ondertussen behoorlijk bedreven in het werken met LiemarX, we weten perfect hoe we functies kunnen gebruiken en kunnen sturen / bewaken. Maar we zijn ook ambitieus! We willen nu ook de volgende stap zetten in het gebruik van het programma. Doen we de dingen nog op een manier die bij ons past, of kunnen ze slimmer en efficiënter? Daarbij groeien we als bedrijf en moeten we blijven kijken of we zaken niet nét even wat anders kunnen of moeten doen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de partijen om ons heen, zoals de accountant.’  

Hein van Beers, consultant bij Liemar Software, vult aan: ‘Voor ons is het ook erg prettig om een dag bij een gebruiker van LiemarX op bezoek te zijn. Je ziet toch altijd weer dingen die nét even anders kunnen. Het zijn vaak kleine dingen, die soms ook gewoon een beetje weggezakt zijn, maar een grote impact kunnen hebben op efficiëntie of gebruiksgemak. Daarbij is het ook goed en leuk om die collega’s – want zo voelt dat wel – weer eens persoonlijk te zien en spreken.’

Over Boma Staalbouw

Boma Staalbouw, gevestigd in Mariënberg, is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van complete bedrijfsgebouwen. Met als specialisme staalconstructies en dak- en wandsystemen voor zowel de industriële als de agrarische sector.

Meer weten?

We horen graag van je. Bel ons op +31 (0) 40 24 84 041 om jouw organisatie te bespreken of een verhelderende dag met een van onze consultants te plannen. Ook kun je op onze website terecht voor meer informatie: www.liemar.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details