Platform over beton en staal in de bouw
Continu verbeteren met LiemarX ERP-software

Continu verbeteren met LiemarX ERP-software

Voor nog te veel staalbouw- en metaalconstructiebedrijven is het begin van het jaar een bijzonder drukke periode. Dat komt meestal doordat de software die in de organisatie gebruikt wordt ontoereikend is. Iedereen is druk bezig met handmatige aanpassingen en controles. Zonde van de tijd en energie, want software zou je toch juist werk uit handen moeten nemen?

Juist nu deze periode vers in het geheugen zit, moedigen we je aan om te starten met onze krachtige ERP-software. Met LiemarX heb je niet alleen minder werk te verzetten in het nieuwe jaar, je kunt zelfs vrij nemen rond de jaarwisseling! (Lees ook het artikel over de jaarafsluiting van Stieva Metaal Groep.)

De overstap van een ERP-pakket waar je ontevreden over bent, of van een verzameling aan elkaar geknoopte applicaties, is niet niets. Daarom is het goed om je wensen op een rijtje te zetten, referentiebezoeken af te leggen en LiemarX zo in te richten dat het exact aansluit op jouw organisatie. Dan haal je er bij de livegang (bijvoorbeeld op 1 januari 2023) het meeste rendement uit. Zo kun je – stapsgewijs – continu verbeteren.

Wil je meer weten over LiemarX? Neem dan contact op met Niels Oudenaarden via niels@liemar.nl of bel 040 248 4041. Hij vertelt je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details