Platform over beton en staal in de bouw
Precies calculeren zoals jij dat wilt in LiemarX

Precies calculeren zoals jij dat wilt in LiemarX

Een goede en betrouwbare kostprijsbepaling is cruciaal om je projecten succesvol te kunnen sturen. Zeker nu de prijzen de afgelopen jaren continu en snel wijzigen. Alleen zo houd je projecten van het begin af aan onder controle.

Jeroen Brouwer van HJ Metaalbewerking: ‘Bij enkele collega’s zag ik al hoe de calculatiemodule van LiemarX werkte. Aangezien het voor mij steeds lastiger werd om alle prijswijzigingen bij te houden in Excel, zijn ook wij overgestapt op de database-calculatie waarbij Liemar alle nieuwe prijzen bijhoudt.’

Daarbij is het ook nog eens van groot belang dat deze structuur goed aansluit bij je eigen werkmethodes. ‘Ik wilde graag calculeren zoals dat ik gewend was in Excel. Andere leveranciers kunnen niet bieden wat daarvoor nodig is, Liemar Software gelukkig wel. Calculeren doe ik nu precies zoals ik dat wil, met dezelfde ‘tabbladen’ als in Excel en met alle voordelen van een écht professioneel calculatieprogramma.’

Risico’s inzichtelijk maken

Door bij de inrichting goed te kijken naar alle aspecten, worden nu ook alle risico’s hierbij goed beoordeeld en inzichtelijk gemaakt voor de klanten. En dat kan eenvoudig vastgelegd worden in de automatisch gegenereerde aanbieding voor de klant.

Neem contact op

Meer weten? We horen graag van je! Bel ons op +31 (0) 40 24 84 041 om jouw calculatievraagstuk te bespreken. Ook kun je op onze website terecht voor meer informatie: www.liemar.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details