Platform over beton en staal in de bouw
Terug naar overzicht

Matrix Software

Matrix Software is een zelfstandig Nederlands softwarehuis, gespecialiseerd in bouwtechnische automatisering. We leveren software en diensten aan constructeurs, betonfabrieken, staalbouwers en kozijnproducenten. Met 43 medewerkers ontwikkelen, verkopen, leveren en ondersteunen we onze automatiseringsoplossingen. Dat doen we vanuit vestigingen in Nijmegen en Winterswijk en Vilnius (Litouwen). Sinds 1983 houden we ons gefocussed op de specialistische bedrijfsvoering van onze doelgroepen. Dit verklaart het succes en de omvang van de nog steeds groeiende klantenkring van ruim 1400 bedrijven.

Over onze software
Matrix ontwikkelt vrijwel alle softwareoplossingen in eigen huis. Hierdoor kunnen we flexibel en adequaat inspelen op wensen van de markt. In overleg met klanten en via projectgroepen bepalen we de behoefte voor nieuwe softwareversies. Dit garandeert een goede afstemming op de praktijk. De software wordt ontwikkeld als standaardsoftware. Klantspecifieke aanpassingen bouwen en onderhouden we zoveel als mogelijk in de standaardsoftware. Zo blijft de software up-to-date en afgestemd op de nieuwste technologie en besturingssystemen.

Over onze diensten
Is automatisering een product? Of is het een dienst? Wij vinden beide. Het introduceren van nieuwe automatisering begint met het beoordelen, inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen met de juiste opleiding en ondersteuning van gebruikers wordt het succes van automatisering bepaald. We hebben een uitgebreid team van consultants beschikbaar voor het inregelen van het bedrijfsproces, voor het inrichten van software, voor het trainen van gebruikers en voor de ondersteuning via de helpdesk.

Over onze historie
Matrix Software is opgericht in 1983. Via een management buy-out in 1996 is Matrix Software verzelfstandigd. In hetzelfde jaar zijn we een software ontwikkelteam in Litouwen gestart. Via autonome groei en via en overnames van Softwarehouse Hilversum (1999), van CAE Software (2000), van de kozijnsoftware van Kooijman (2007), van Precision Technics (2009) en van iTConcrete (2017) is Matrix uitgegroeid tot een onderneming van 43 medewerkers met vestigingen in Nijmegen, Winterswijk en Vilnius (Litouwen)

algemene informatie

Services Software Adres Wijchenseweg 116
6538 SX Nijmegen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)88 5678000 E-mailadres [email protected] Website matrix-software.com/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details